Dos detinguts per robar a menors a punta de pistola al metro de Barcelona

Els Mossos van observar a través de les càmeres com assaltaven a un grup de menors d'edat a l'L-1

Agents dels Mossos d'Esquadra els van detenir a la línia 1 del metro de Barcelona
Agents dels Mossos d'Esquadra els van detenir a la línia 1 del Metro de Barcelona | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han confirmat la detenció de dos homes després d'haver comès un robatori amb violència al Metro de Barcelona, aquest dimarts, dia de Nadal. Concretament, els dos lladres, de procedència llatinoamericana haurien assaltat amb una pistola a un grup de menors d’edat a una estació la línia 1.

Segons explicaven en el seu compte de Twitter, els agents de la policia catalana van observar a través de les càmeres com els detinguts van intimidar als menors amb l’arma de foc pels voltants de les quatre de la tarda. Posteriorment els van poder detenir a la zona d'Arc de Triomf i van intervenir l’arma, comprovant que era d’aire comprimit. També van poder recuperar els objectes sostrets a les víctimes del robatori.

 

Agredit un vigilant del Metro quan intervenia en una agressió masclista 

Un vigilant de seguretat a l'estació del Metro de Barceloneta va tornar a ser víctima d'una agressió per part d'un home que estava també agredint a la seva parella, el passat 12 de desembre. Segons va poder saber CatalunyaDiari, l'agent estava fent control de tiquets a l'entrada d'aquesta estació de l'L4 de Metro de Barcelona al voltant de les 11 de la nit quan va veure com un home agredia a la seva parella a l'andana de l'estació.

L'agent, que estava fent la vigilància dels torniquets d'entrada de l'estació, estava sol, com és habitual en les vigilàncies que programa TMB per fer vigilància antifrau, és a dir, per evitar que ciutadans entrin al Metro de Barcelona sense pagar. Tot i que va sol·licitar suport per emissora i la cap d'estació també va intentar contactar amb els coordinadors de seguretat, no van rebre resposta.

Per aquest motiu, centrat sobretot a aconseguir més efectius per donar seguretat al Metro, els sindicats han convocat pel dia de Cap d'Any i la nit de Reis una vaga de 24 hores de vigilants de seguretat al Metro de Barcelona.


Comentaris

envia el comentari