Detinguts dos joves pel robatori d'un bossa de mà a Girona

Els dos lladres haurien actuatla matinada d'aquest dimarts al centre de la ciutat

Imatge de dos agents de la policia municipal de Girona
Imatge de dos agents de la policia municipal de Girona | Policia Municipal de Girona

Dos joves, un de 22 anys i l’altre de 28, han estat arrestats per la Policia Municipal de Girona, acusats de ser els autors de dos delictes de robatori i lesions. La policia gironina va procedir a la seva detenció després de rebre un avís aquesta matinada per un possible furt d’una bossa de mà al centre de la ciutat. 

La detenció la va dur a terme una patrulla, que en el moment de rebre l’alerta, estava fent una altra actuació pels voltants. Els agents, concretament, estaven atenent un altre robatori que s’havia produït uns instants abans. Els membres del cos policial van poder arrestar als dos presumptes lladres gràcies a la col·laboració de la víctima. La descripció que en va fer va ser clau perquè els sospitosos fossin identificats.

Els dos sospitosos duien els objectes robats a sobre

Els agents van obtenir proves de la comissió del delicte en el mateix moment de l’arrest. Un dels dos presumptes implicats en el robatori, duia a sobre la bossa de mà a més d’un telèfon mòbil que pertanyien a la víctima. Davant d'aquesta evidència cap dels dos detinguts va poder negar la seva participació en el delicte. 

En el mateix moment en què es produïa la detenció, altres policies municipals atenien a la víctima. Per endur-se el seu botí, els delinqüents havien utilitzat el mètode de l’estrebada provocant que la víctima caigués a terra i es lesionés a causa de la caiguda. Aquests fets han motivat a la policia a assenyalar com a culpables d’un delicte de robatori i un altre de lesions als dos joves.

Detingut per cometre sis robatoris al Baix Empordà

Un home, veí de Girona, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local, el passat 31 de juliol acusat d’haver robat en un bar de la Bisbal de l’Empordà. El cos policial va informar que el 19 de juliol el presumpte lladre va forçar l’accés de l’establiment per entrar-hi i es va endur tots els diners de la màquina escurabutxaques després d’esbotzar-la.    

Posteriorment, pel mètode utilitzat i per alguns objectes que duia a sobre el lladre, els investigadors el van poder vincular amb 5 robatoris que van tenir lloc el 30 i 31 de juliol a Palamós. En aquests altres crims, el lladre accedia als habitatges buscant murs o terrasses que li permetessin entrar saltar o entrant per les zones comunitàries.


Comentaris

envia el comentari