Detinguts per saltar-se un control i escapar de la policia a l’Alt Empordà

Els fets han succeït entre Llançà i Roses i han derivat en una persecució que s’ha allargat durant 21 km

Mossos d'Esquadra
Un vehicle es va saltar un control policial i va iniciar una persecució que es va allargar durant 21 kilòmetres | Mossos d'Esquadra

Ahir a la tarda es va viure una escena digna de pel·lícula a la comarca de l’Alt Empordà, quan un vehicle es va saltar un control dels Mossos d’Esquadra i va iniciar una persecució policial que es va allargar durant 21 kilòmetres. Els fets, que es van originar a la població de Gironina de Llançà, es van saldar amb la detenció dels dos ocupants del cotxe al costat del passeig marítim del municipi de Roses. Ho explica el ‘Diari de Girona’.

El vehicle es va saltar el control i va iniciar la fugida

Tot plegat va començar en un control que les autoritats havien establert a Llançà. Eren al voltant de les tres de la tarda, quan els Mossos van demanar a un Volkswagen que en aquell moment passava per allí que s’aturés. Però lluny d’obeir, els ocupants del vehicle van preferir fugir, obligant els agents a iniciar una persecució policial.

Així les coses, els Mossos van avisar immediatament a tots els cossos policials dels pobles de la zona i van començar a perseguir els sospitosos, que conduïen de manera temerària en direcció a Roses.

21 km després, les autoritats van poder interceptar el cotxe

No va ser fins que van arribar a aquest municipi que els Mossos d’Esquadra —juntament amb la Policia Local de Roses— van poder interceptar-los davant l’atenta mirada de diversos testimonis, just al centre del poble empordanès, i van procedir a detenir-los. En total, la persecució s’havia allargat durant 21 km, i ara la investigació està en mans dels Mossos.

Pel que fa als detinguts, es tracta de dos homes francesos d’entre 35 i 40 anys que ja comptaven amb antecedents per delictes de tràfic de drogues. En aquesta ocasió, se’ls acusa d’un delicte de desobediència als agents de l’autoritat així com de conducció temerària, però no es descarta que se’ls imputin més delictes


Comentaris

envia el comentari