Detinguts dos taxistes que van participar en l'agressió contra un VTC a Barcelona

El 25 de juliol, durant les protesta dels taxistes, van assaltar un cotxe VTC a la cruïlla del carrer d'Aragó amb el carrer de Girona

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home, de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lliçà de Munt per la seva participació amb els danys i les agressions que va patir un conductor de VTC el passat 25 de juliol en el marc d’una concentració del sector del taxi a Barcelona. La detenció s’ha fet aquest matí. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de persones que, en el marc de la investigació, els mossos ja haurien identificat com a presumptes autors de l’atac, segons informen els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

Van atacar el cotxe amb cops contra la carrosseria

Aquell dia diversos manifestants, entre els quals es trobaven els investigats, van tallar el carrer Aragó i van aturar el trànsit amb l’objectiu de localitzar vehicles VTC. A la cruïlla del carrer d'Aragó amb el carrer de Girona, van detectar un vehicle i van atacar-lo donant-li cops fins a trencar els seus retrovisors i van abonyegar la carrosseria del cotxe.

El conductor afectat va baixar del vehicle per calmar els ànims i alguns dels manifestants el van agredir. A l’interior del vehicle hi havia un matrimoni francés i la seva filla petita que van sortir del vehicle. L’home va ser agredit també per un manifestant que li va pintar la cara amb un esprai i seguidament li va llançar el pot metàl·lic al cap.

Un cop finalitzada l’acció que es va produir amb molta violència i agressivitat, els manifestants es van dispersar i van marxar del lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació policial amb la denúncia de les víctimes que ha permès identificar i localitzar els autors dels fets, un dels quals ha estat detingut aquest matí.

ACTUALITZACIÓ, divendres 10 d'agost a les 13.30h: Un segon taxista detingut

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que s'ha detingut un segona persona per l'agressió contra els conductors del VTC a Barcelona durant la jornada de protestes del sector del taxi.


Comentaris

envia el comentari