ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

Detinguts dos traficants de droga en un control d’alcoholèmia a Vilanova

Van ser enxampats pels agents de la Policia Local quan intentaven amagar la droga sota el seient del cotxe

Detinguts dos homes per un delicte tràfic de drogues, a Vilanova i la Geltrú
Detinguts dos homes per un delicte tràfic de drogues, a Vilanova i la Geltrú | Twitter Policia Local VNG

Els agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú estaven realitzant un control rutinari d’alcoholèmia durant la matinada del passat divendres al dissabte, del 28 al 29 de setembre, quan van detenir dos homes que eren veïns del municipi.

L’actitud sospitosa dels dos homes va alertar els agents quan els van aturar durant un control rutinari d’alcoholèmia, a més, van veure com intentaven amagar alguna cosa sota els seients del vehicle.

Intentaven amagar una gran quantitat de droga sota els seients

Per aquesta raó, els agents del cos policial van decidir escorcollar el cotxe d’aquests dos homes. Llavors a ser quan van intervenir-los 80 euros en efectiu i una gran quantitat de diferents drogues, entre les quals hi havia 35 pastilles d'èxtasi, 21 embolcalls, que en principi contenien cocaïna, una pedra d'haixix, 5 pastilles de viagra i 2 pastilles de composició desconeguda.

A més a més, per si no fos poc, el vehicle que conduïen els dos veïns de Vilanova i la Geltrú tenia la Inspecció Tècnica, ITV, caducada des de fa quatre anys, concretament del 2014. Per tant, els agents van retirar-los el cotxe que va ser traslladat a les dependències municipals. D’aquesta manera, la Policia Local de Vilanova i la Geltrú va acabar detenint dos homes veïns del municipi, acusats d’un delicte contra la salut pública i el tràfic de drogues.

Desmantellats dos punts de venda de drogues a Barcelona

Fa un parell de setmanes, la Guàrdia Urbana va desmantellar tres punts de venda de droga a Barcelona. Concretament, un pis des d’on es venia la droga a zones d’oci nocturn de la ciutat, on intenten captar els turistes, i dues seus d’associacions de cànnabis il·legals. Durant els escorcolls, els agents van trobar grans quantitats de marihuana, haixix i derivats, juntament amb 550 euros en efectiu i, també, van detenir una persona que estava en cerca i captura.


Comentaris

envia el comentari