Tres detinguts per tràfic de drogues amb 100 quilos de cabdells de marihuana a Mataró

El valor de la droga en el mercat il·lícit seria superior als 147.000 euros

Detinguts per tràfic de drogues amb 100 quilos de cabdells de marihuana | Cedida

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de març a Mataró (Maresme) tres homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues i van intervenir 99 quilos de cabdells de marihuana i 18.000 euros provinents de la seva venda. El valor de la droga en el mercat il·lícit seria superior als 147.000 euros. 

Els detinguts, de 28, 27 i 33 anys i nacionalitat grega, van passar a disposició judicial el 20 de març i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació va començar quan els agents van saber que en un immoble s'estaria emmagatzemant droga. Després van comprovar que els tres homes tenien dos vehicles per transportar la marihuana.

Imatge d'una operació policial contra el tràfic de drogues | Mossos d'Esquadra

 

Marihuana amagada en bosses de pinso per a gossos

El 18 de març els agents van seguir els dos vehicles que circulaven junts i que anaven fent moviments estranys per eludir possibles seguiments policials.

En un moment donat es van separar. Després d'una estona, els investigadors van aturar els dos vehicles de manera coordinada, un a Vilassar de Dalt i l'altre a la Roca del Vallès

A la furgoneta de la Roca els Mossos van identificar el seu conductor i van localitzar els 99 quilos de cabdells de marihuana empaquetats en bosses que simulaven pinso per a gossos. L'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Presó per delictes de tràfic de drogues

A Vilassar es van identificar els dos ocupants i es van trobar els 18.000 euros en efectiu, que podrien provenir de la venda de marihuana, motiu pel qual els dos homes també van quedar detinguts.

Els investigadors van fer llavors una entrada a l'immoble amb autorització judicial i van trobar documentació d'interès per a la investigació.


Comentaris

envia el comentari