rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Els presos ja són a Catalunya

Detinguts tres germans d'Antonio Anglés per extorsió a un empresari

Els tres es van canviar el cognom després de la condemna al seu germà pel crim d'Alcàsser
Antonio Anglés, considerat l'assassí del crim d'Alcàsser | cedida

 

Els tres germans d'Antonio Anglès, considerat culpable de l'assassinat de les nenes d'Alcàsser i en cerca i captura des de 1992, han estat detinguts acusats d'extorsionar, retenir i agredir un empresari a la localitat valenciana de Massanassa.

 

Segons ha informat 'El Español', Carlos, Roberto i Joaquín Maurici, que es van canviar el cognom després de la condemna al seu germà per l'assassinat de les nenes a Alcàsser, han estat detinguts al llarg d'aquesta setmana.

Els tres germans van obligar la víctima a cedir les accions de la benzinera

Segons la víctima, el petit dels germans, amb el qui regenta una benzinera, el va citar i enganyar per traslladar-se fins a un domicili de la localitat de Massanassa, on es van trobar amb els altres dos germans.

Va ser en aquest moment quan els tres el van immobilitzar i el van agredir amb la intenció d'obligar-lo a signar un document per cedir-li totes les accions de la benzinera al seu soci, per tal que aquest fos l'únic propietari de l'establiment. Fins i tot van arribar a amenaçar-lo amb arma de foc.

La víctima denúncia malgrat les amenaces dels germans

Després de signar, els tres detinguts van portar la víctima a una notaria per certificar el canvi de propietat, i encara que els tres el van amenaçar perquè no denunciés els fets, la víctima va acudir a la policia per interposar una demanda.

 

La Policia va detenir així els tres germans, acusats d'extorsió. Els tres volien acabar així les pèrdues per robatori de la benzinera.

Es van canviar el cognom pel cas Alcàsser

Els tres germans Anglés van quedar fortament marcats el 1992 quan el seu germà Antonio, fugat i encara en cerca i captura, va ser condemnat per l'assassinat de les tres nenes d'Alcàsser, un cas que va commocionar la societat espanyola el 1992.

 

Juntament amb d'Antonio Anglés va ser condemnat Miguel Ricart, qui va complir condemna -23 dels 170 anys pels quals va ser condemnat- per rapte, violació i assassinat amb agreujants de despoblat i acarnissament.

 

Desirée, Miriam i Antonia, les tres víctimes d'Alcàsser  | Cedida

 

Enrique Anglés també es va veure involucrat en el crim

A més, un altre familiar de la família Anglès, Enrique, va estar involucrat en el cas durant les primeres investigacions, ja que els investigadors van trobar un volant mèdic a l'escena on es van trobar els cadàvers.

 

Més tard es va descobrir que Antonio havia suplantat la identitat d'Enrique, que presentava trastorns mentals, per acudir a l'hospital de la Fe de València.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris