Detinguts tres homes a Reus per robar les càmeres de seguretat que els estaven gravant

Els lladres són veïns de l’immoble, ubicat a la zona centre

Imatge dels lladres, abans de robar les càmeres de seguretat
Imatge dels lladres, abans de robar les càmeres de seguretat | Twitter / @mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes per robar les càmeres de seguretat d’un immoble al centre de Reus. Les càmeres els van enregistrar mentre cometien el furt i les imatges els delaten, ja que capten el moment del furt i possibiliten el seu arrest pocs dies després.

A les imatges, difoses pels Mossos a través d'una piulada, es veu com els individus es van enfilar dalt d’una cadira i van arrencar les càmeres a cops de martell.

Els lladres són veïns de l'immoble

Es dóna la circumstància que tots tres són veïns de l'edifici, ubicat a prop de la plaça Prim, a la capital del Baix Camp. Es van endur dues càmeres, valorades en uns 1.000 euros. Segons informen fonts policials, són tres homes de 49, 38 i 27 anys, de nacionalitats marroquina i de Surinam. Els fets es remunten al passat 16 d'abril i la detenció es va efectuar una setmana més tard, el dia 24.

Els Mossos troben una plantació de marihuana a Sitges

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, de 36 i 52 anys i veïns de Sitges, per ser els responsables d’una plantació de marihuana ‘indoor’ en una casa d’una urbanització del citat municipi.

La policia els va arrestar el passat 26 d’abril, quan va fer una entrada i registre en aquest domicili, després que una patrulla hi hagués acudit per fer una comprovació amb una alarma de robatori i hagués constat l’existència d’una gran plantació en l'interior de la casa situada en una urbanització de Sitges.


Comentaris

envia el comentari