ÚLTIMA HORA

🔴 La Caixa de Solidaritat paga els 4,1 MEUR de fiança

URGENT

🚒 33 ferits i un menor evacuat a Sant Joan de Déu per un aparatòs incendi a Lleida

Detinguts tres lladres per dos robatoris al Baix Llobregat

Els agents els van detenir en una benzinera després de l'avís del vigilant municipal
Tres homes de nacionalitat colombiana han estat detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de Collbató | Twitter

 

Els Mossos van detenir el dimarts 19 de febrer tres homes de nacionalitat colombiana, de 24, 32 i 37 anys i veïns de Cornellà de Llobregat, Baix Llobregat i Barcelona, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de Collbató, Baix Llobregat. La Unitat d'Investigació els va vincular després amb un segon robatori en un domicili del mateix municipi. Els fets van tenir lloc el mateix dia 19.

 

 

Cap a les nou de la nit el vigilant municipal del poble va alertar la policia que un veí havia vist tres individus dins d'un cotxe i que dos dels que hi anaven havien entrat a la parcel·la d'un veí. Segons el vigilant, en ser sorpresos pel testimoni, els individus havien fugit en cotxe del lloc, però a partir de la descripció del veí, ell mateix els estava seguint.

 

Així, el vigilant va indicar la ubicació del cotxe en una benzinera de Collbató. Els Mossos hi van enviar diversos agents que van poder identificar els tres individus. Durant l'escorcoll es van trobar eines que la policia considera que s'utilitzen per fer robatoris amb força a domicilis. Hi havia guants, tornavisos de grans dimensions i llanternes. També hi havia un portàtil i un rellotge de polsera.

 

 

Els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa | CatalunyaDiari.cat

 

A l'escorcoll s'han trobat eines per realitzar robatoris amb força a 

Davant d'aquestes evidències, els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Més tard, els investigadors van determinar que els detinguts són autors d'un segon robatori amb força en un altre domicili també de Collbató, d'on s'haurien endut els objectes localitzats durant l'escorcoll.

 

Els tres arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició judicial i el jutge instructor en va decretar la llibertat amb càrrecs, amb retirada de passaports. Els objectes recuperats ja han estat retornats als seus propietaris.