rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Diana López-Pinel, la mare de Diana Quer, sobre 'El Chicle': «Tindrà el que es mereix»

Relata que la mort de la seva filla «significa una cadena perpètua»
Diana López-Pinel, la mare de Diana Quer | cedida

 

Més de quatre mesos després que la Guàrdia Civil trobés el cos de Diana Quer a una fàbrica d'Asados, a Galícia, la consternació segueix vinculada a la família de la jove. En aquest sentit, el pare de la menor segueix entestat a revocar la presó permanent revisable i la mare, d'altra banda, intenta allunyar-se dels focus i fer 'vida normal'.

 

Tot i això, sembla ser Diana López-Pinel, la mare de la jove víctima, continua sense poder passar pàgina. En paraules a 'El Español', la progenitora de la noia va valorar la mediatització del cas de la seva filla i va llençar un missatge directe a l'assassí de la seva filla, José Enrique Abuín 'El Chicle'.  

  

  

  

  

«Tindrà el que es mereix»

  

  

  

«Li han pres 70 anys, això sí que és una cadena perpètua»

Després de confirmar que ella també recolzava que, «en casos d'extrema gravetat» —com el de l'assassinat de la seva filla— l'assassí hauria de complir la cadena perpètua, la mateixa Diana va prosseguir el seu discurs argumentant quines havien estat les conseqüències reals de la mort de la seva fila.

 

«Li han pres pràcticament 70 anys», va explicar la mare de la noia, mentre al·legava que aquest fet «sí que és una cadena perpètua».

 

Mai va perdre l'esperança

Diana López-Pinel, amb la seva filla, Diana Quer | Cedida

 

Sobre el dia de la desaparició de Diana Quer, la seva mare, Diana López-Pinel, va relatar: «Vaig començar a sospitar en veure que no era al llit». Així mateix, explica que va sentir «una gran angoixa» quan la trucava per telèfon i «no me l'agafava».


 

El dol de la mare de Diana Quer

Diana López, mare de Diana Quer | Cedida

 

Finalment, la mateixa mare explica que «no vaig perdre l'esperança», ja que «esperava un miracle». Tot i això, el relat final del cas de la seva filla va resultar ser el pitjor i això ha provocat una gran afectació en la seva persona. 

 

«Cada nit vaig a la seva habitació a resar», explica la consternada mare mentre parla de la seva «gran tristesa».