rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Diana Pinel, la mare de Diana Quer, expressa del seu «dolor» per primera vegada

Mitjançant una publicació a Instagram, ha mostrat el seu sentir

 

Una setmana després del tràgic 31 de desembre de 2017, quan va aparèixer el cos sense vida de Diana Quer, després que fos buscar des del passat 22 d’agost de 2016, la mare de la víctima, Diana Pinel, ha parlat per primera vegada del seu sentir. Ho ha fet mitjançant una publicació d’Instagram, en la que evidenciava la seva tristesa i frustració per la situació viscuda.

«Així és com et sento, tan a prop Diana», amb aquestes paraules comencen el missatge de la mare de la jove madrilenya, que va ser víctima de José Enrique Abuín, alias 'El Chicle'. En el text, evidència la lluita que està fent per continuar endavant, destacant l'heroïcitat de la seva filla, a qui descriu com un «àngel».

«Déu et va escollir com una de les seves millors guerreres per la seva batalla més dura. Moltes seguiran vivint gràcies a tu, hi ha un abans i un després de la teva existència, vas venir a complir una missió», relata l'emotiu missatge, ple de melancolia, on Diana Pinel s'aferra en destacar la noblesa de la seva filla i la gratificació que sent per ella, per la sort d'haver compartit la vida una al costat de l'altra.

A l'espera d'una sentència per 'El Chicle'

Després que Enrique Abuín acceptés la seva responsabilitat per la mort de Diana Quer, encara que argumentant que havia estat accidental, a causa de l'atropellament amb un vehicle, la policia es troba investigant a l'autor confés del crim. Les primeres teories apunten que la versió de 'El Chicle' no té coherència, ja que el cos de la víctima compta amb indicis de criminalitat, el que confirmaria un assassinat voluntari.

 

El principal sospitós de la mort de la jove madrilenya es troba detingut al centre penitenciari de Teixeiro. Les investigacions continuen determinant contradiccions en la seva versió, a més que la recurrència dels seus actes va ser detingut després de ser denunciat per intentar segrestar a una altra jove— fan pensar que el cas de Diana Quer no va ser el primer i que, desgraciadament, tampoc va ser l'últim.

Comentaris