IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Diana Pinel, la mare de Diana Quer, expressa del seu «dolor» per primera vegada

Mitjançant una publicació a Instagram, ha mostrat el seu sentir

 

Así es como te siento, tan cerca Diana... Como siempre hemos estado y seguiremos estando, no puedo expresar con palabras el dolor que siento dentro de mi, pero me consuela saber que nuestros corazones seguirán latiendo juntos en el mío. Has sido la mejor hija que podía tener y ojalá sientas lo orgullosa que me siento de todo el bien que has hecho a todos los que has tenido alrededor. Tu bondad no tenía límites y seguirá haciendo el bien desde donde estés para que nadie sufra lo que lamentablemente te ha tocado a ti. Pero acuérdate de lo que siempre te dije: Dios te escogió como una de sus mejores guerreras para la batalla más dura. Muchas seguirán viviendo gracias a ti, hay un antes y un después de tu existencia, viniste a cumplir una misión como ángel que eras, seguro que Dios te arropará entre sus brazos como hacía yo aquí en la tierra. Te amo más de lo que jamás pensé que se podría y eso me lo enseñaste tu.

Una publicación compartida de Diana Pinel (@dianapinel) el

Una setmana després del tràgic 31 de desembre de 2017, quan va aparèixer el cos sense vida de Diana Quer, després que fos buscar des del passat 22 d’agost de 2016, la mare de la víctima, Diana Pinel, ha parlat per primera vegada del seu sentir. Ho ha fet mitjançant una publicació d’Instagram, en la que evidenciava la seva tristesa i frustració per la situació viscuda.

«Així és com et sento, tan a prop Diana», amb aquestes paraules comencen el missatge de la mare de la jove madrilenya, que va ser víctima de José Enrique Abuín, alias 'El Chicle'. En el text, evidència la lluita que està fent per continuar endavant, destacant l'heroïcitat de la seva filla, a qui descriu com un «àngel».

«Déu et va escollir com una de les seves millors guerreres per la seva batalla més dura. Moltes seguiran vivint gràcies a tu, hi ha un abans i un després de la teva existència, vas venir a complir una missió», relata l'emotiu missatge, ple de melancolia, on Diana Pinel s'aferra en destacar la noblesa de la seva filla i la gratificació que sent per ella, per la sort d'haver compartit la vida una al costat de l'altra.

A l'espera d'una sentència per 'El Chicle'

Després que Enrique Abuín acceptés la seva responsabilitat per la mort de Diana Quer, encara que argumentant que havia estat accidental, a causa de l'atropellament amb un vehicle, la policia es troba investigant a l'autor confés del crim. Les primeres teories apunten que la versió de 'El Chicle' no té coherència, ja que el cos de la víctima compta amb indicis de criminalitat, el que confirmaria un assassinat voluntari.

El principal sospitós de la mort de la jove madrilenya es troba detingut al centre penitenciari de Teixeiro. Les investigacions continuen determinant contradiccions en la seva versió, a més que la recurrència dels seus actes —va ser detingut després de ser denunciat per intentar segrestar a una altra jove— fan pensar que el cas de Diana Quer no va ser el primer i que, desgraciadament, tampoc va ser l'últim.


Comentaris

envia el comentari