rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Diana Quer rep el seu últim adéu a Pozuelo d'Alarcón

La família i els amics de la jove li han rendit homenatge
Els pares i la germana de Diana Quer, durant el seu enterrament | CatalunyaDiari.com

 

Ha arribat el dia del trist acomiadament. Avui, 11 de gener, després de molts mesos de patiment, la família i els amics de Diana Quer li han pogut donar el seu últim adéu, després que desaparegués el 26 d'agost de 2016, quan fou assassinada per José Enrique Abuín, 'El Chicle'. Durant el matí, al tanatori 'La Paz' de Tres Cantos, ha rebut als qui han volgut rendir un homenatge a la jove de Pozuelo de Alarcón.

 

Imatge del fèretre de Diana Quer | CatalunyaDiari.com

 

Desenes de familiars, amics i coneguts de la víctima s'han apropat fins a la localitat madrilenya per tal d'acomiadar el cos de Diana, que va ser descobert el passat 31 de desembre i que es va mantenir a Galícia fins que va concloure la investigació del forense. Durant aquestes setmanes, s'ha determinat el motiu de la mort, el qual s'ha informat que va ser a causa d'un estrangulament.

Imatge de familiars i amics de Diana Quer | CatalunyaDiari.com

 

El dolor de la família

Els mitjans de comunicació han volgut donar el punt final a un dels casos més mediatitzats dels últims anys. Acompanyant en el dol de la família, han preguntat als més propers per la situació de la família, de la qual han reconegut que «estan tots molt malament, destrossats. És una situació molt atípica. Els pares han estat amb uns dubtes enormes. Han estat molts mesos molt difícils».

 

Juan Carlos Quer i Diana López-Pinel durant l'enterrament de la seva filla | CatalunyaDiari.com

 

De la mateixa manera, van assegurar que Diana Quer «era una nena molt bona, un àngel. Especial, tímida i molt unida a la família. En un dia com avui no hi ha paraules per descriure el que set una persona. No saben el mal que fan a les famílies. És molt fort», mostrant així el dolor que acompanya a tots els que han patit la pèrdua.

Imatge de familiars i amics de Diana Quer | CatalunyaDiari.com

 

Els amics, al seu costat

Tampoc s'han perdut la cita els amics de la víctima, els quals també han aprofitat l'ocasió per parlar amb els mitjans. «És una cosa que veu molt per la televisió, però que no esperes que passi. Aquí hi ha un ambient molt proper i impacta bastant. No en tenia cap culpa», expliquen companys de l'Institut Públic Arquitecte Ventura Rodríguez, on estudiava Diana.

 

Imatge de familiars i amics de Diana Quer | CatalunyaDiari.com

 

El mateix centre de Pozuelo d'Alarcón tampoc ha dubtat en rendir el seu homenatge per la seva alumna, en el qual han inclòs un missatge on es llegia: «Diana, els teus professors, companys de classe i tot el personal de l'institut et recordem. Sempre seràs part d'aquest centre». De la mateixa manera, han tingut mostres de condol pels familiars i amics de la víctima.

 

Imatge del fèretre on descansa Diaia Quer | CatalunyaDiari.com

 

Imatge de familiars i amics de Diana Quer | CatalunyaDiari.com

 

L'últim adéu a Diana Quer | CatalunyaDiari.com