Diego 'el Cigala', perdut després de la mort de la seva dona

La defunció de la seva dona, l'any 2015, l'ha comportat problemes de consum i ser el centre de moltes crítiques
Imatge de Diego 'el Cigala' | CatalunyaDiari.com

 

El cantant de Flamenc, Diego 'el Cigala', es convertia en tendència a Twitter durant la seva entrevista a 'El Hormiguero', en la qual es va mostrar especialment divertit i va fer coses molt cridaneres. Diverses persones han considerat que la pèrdua de la seva dona, fa dos anys, encara causa entrebancs al cantautor i, per això, se'l va veure així durant el seu pas pel programa.

 

El 'Cigala' va aprofitar la complicitat que té amb Pablo Motos per fer el que volgués al plató. Una actitud que va generar molta polèmica entre els espectadors. Les xarxes socials van anar un pas més enllà i van acusar el cantant madrileny d'acudir al programa estant begut.

A la mateixa vegada, segons explica l'‘ABC’, un dels problemes que l'han portat a aquestes noves actituds que han creat un gran revolt entre els seus seguidors, ha estat la pèrdua de la seva dona. Amparo Fernández va morir l'any 2015, després de patir un càncer. Ella era una de les principals raons per les quals ell es mantenia allunyat de les drogues.

 

Amparo el va allunyar de les drogues 

«Amparo va ser la persona que més va ajudar Diego, i no sé com va poder recuperar-se de cop i volta», explicava una de les fonts properes a l'artista quan van transcórrer els fets. Més enllà d'això, ara la vida del cantant ha anat en decadència. En més d'una ocasió ha estat el centre d'atenció de les crítiques locals i dels espectadors dels seus concerts. Ells qualificaven que els seus actes eren «vergonyosos» i que, inclús, havia arribat a pujar a l'escenari «borratxo».

Altres companys el critiquen 

Davant la deplorable actitud de l'artista, diversos companys de professió s'han manifestat al respecte. María Toledo va publicar a Twitter: «Ser flamenc no és la imatge que ha donat avui 'el Cigala' a 'El Hormiguero'».

Comentaris