Imatge de Josep Lluís Mulero, fins ara tinent d'alcalde de Santa Susanna, al Maresme

Dimiteix un polític català acusat de drogar i violar una treballadora seva

Hauria convidat la noia a assistir a un suposat curs de formació a Madrid: segons la Fiscalia l'hauria drogat i posteriorment violat

Impactant succés al Maresme. El tercer tinent d'alcalde de Santa Susanna, Josep Lluís Mulero, ha dimitit aquest divendres, 25 de febrer, després que transcendís que està acusat d'haver violat una noia. 

Segons ha avançat 'El Periódico', Mulero, del partit Ara i Sempre Santa Susanna-Junts per Catalunya ha estat investigat per un jutjat de Madrid per haver forçat sexualment la treballadora d'una funerària de la qual ell és el gerent. 

El cas es remunta al maig del 2018, quan el regidor va convidar la noia a assistir a un suposat curs de formació a Madrid. La fiscalia l'acusa d'haver drogat la jove per després violar-la i li demana vuit anys de presó i sis de llibertat vigilada. 

Tot i això, Mulero en té una versió diferent. Segons ell, sí que va mantenir relacions sexuals amb la treballadora de la seva empresa, però sosté que les relacions van ser en tot moment permeses.

L'Ajuntament de Santa Susanna li «agraeix» els serveis prestats

L'Ajuntament de Santa Susanna, al Maresme, ha emès un breu comunicat on informa que l'alcalde ha acceptat la dimissió de Mulero, que fins ara era el regidor de Seguretat i Mobilitat del poble. 

«El regidor ha pres aquesta decisió per poder fer front a un tema judicial que té pendent i que no té res a veure amb la seva activitat a l'Ajuntament de Santa Susanna», diuen des de l'Ajuntament a través d'un breu comunicat. 

Així mateix, en aquest comunicat, l'alcalde de Santa Susanna, al Maresme, explica que «agraeix» al regidor la seva tasca al capdavant del municipi. 

«Dimiteix el regidor de Seguretat i Mobilitat, Josep Lluís Mulero. L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, li ha acceptat la renúncia per motius personals», diu l'Ajuntament de Santa Susanna, al Maresme, a través del seu perfil de Twitter.