La discoteca on va tenir lloc l'agressió de Reus diu que el porter «va ensopegar»

El local defensa l'actuació dels treballadors la nit de Carnaval durant la presumpta agressió a una noia i la seva mare

Imatge d'arxiu de la discoteca La Fabrica de Reus.
Imatge d'arxiu de la discoteca La Fabrica de Reus. | Google Maps

La discoteca La Fabrica de Reus ha defensat els vigilants de seguretat que van treballar la nit del 2 de març, la nit de Carnaval, i durant la qual un d’ells presumptament va agredir una noia i la seva mare per impedir-los l’entrada al local. La noia, de 19 anys, va fer pública la presumpta agressió a través de les xarxes socials. Segons les agredides, el vigilant de seguretat les va empènyer, fent-les caure a terra i provocant-los ferides. 

La mare, de 47 anys i la filla, de 19, volien accedir a la discoteca acompanyades d’un grup de menors. Els controladors d'accés no van permetre l’entrada al grup de noies menors, però també els ho va impedir a la mare i la filla, les dues majors d’edat. Per aquest motiu, elles van demanar el full de reclamacions. La tensió va anar creixent, la noia va intentar donar una puntada de peu al vigilant de seguretat i ell va reaccionar envestint-les. La noia va ser atesa per una commoció cerebral, mentre que la mare va patir una fractura de tíbia El moment va ser gravat en un vídeo que es va fer viral.

El vigilant va ensopegar amb el cordó i va caure a sobre d'elles

Per això, la discoteca La Fabrica ha emès un comunicat en què defensa els seus treballadors. La discoteca apunta que és un local «per a majors de 18 anys» i que té reservat el dret d’admissió, així com fulls de reclamació a disposició del públic.

A continuació, relaten els fets, explicant que «els controladors d’accés i els vigilants de seguretat de l’establiment no van permetre l’accés a diverses persones perquè no anaven documentades i sospitant que eren menors». A continuació, «dues dones van reaccionar de manera violenta i agressiva, amb insults, bufetades i diversos cops de peu contra els controladors d’accés».

Les agressions físiques i verbals no van cessar, segons expliquen des del local, i «un dels controladors, amb la intenció d’apartar-les dels seus companys i apaivagar el conflicte, es va atansar a elles amb l’infortuni d’ensopegar amb la columna del cordó de separació, perdent l’equilibri i precipitant-se involuntàriament a sobre d’una d’elles».

La discoteca remarca que «el controlador d’accés mai va tenir la intenció ni l’actitud d’agredir aquestes persones». Aquest dimarts, 5 de març, el porter va ser detingut i va quedar en llibertat després de declarar a comissaria. Finalment, asseguren que el cas s’ha posat en mans dels seus advocats i que lamenten els fets. De la mateixa manera, agraeixen el suport dels clients i col·laboradors.


Comentaris

envia el comentari