Disparen amb una escopeta d’aire comprimit a diverses persones que esperaven l’autobús al Vallès

Tres persones han resultat ferides lleus i la Policia Local investiga actualment els fets

Policia Local de la Garriga
La Policia Local investiga per què dues noies van disparar diverses persones que esperaven en una parada d'autbús del municipi | Twitter

La policia local de la Garriga, al Vallès Oriental, ha iniciat una investigació per una agressió que es va produir ahir, dilluns 27 de maig, a la parada d’autobús de la carretera Nova, davant de l’aparcament de la Sínia, segons informa ‘Nació Digital’. Al voltant de les vuit del vespre, un monovolum de color gris amb dues noies al seu interior es va aturar davant de la parada i va disparar diversos trets amb una carabina d’aire comprimit o simulada.

Tres persones que esperaven l’autobús van resultar ferides lleus. El cas ha generat un gran rebombori a les xarxes socials, però la policia ha demanat tranquil·litat i col·laboració a qualsevol testimoni que hagi pogut presenciar els fets. Els agents treballen ara amb dues línies d’investigació i una de les seves hipòtesis es basa en què l’acció s’emmarqués dins d’alguna mena de joc de rol.

També s’estan investigant els moviments de les sospitoses, segons ‘VOTV’ s’estan estudiant les imatges d’una gasolinera propera, on un vehicle i una noia, que podrien coincidir amb les de l’atac a la parada d’autobús, van marxar sense pagar els quaranta euros de benzina que acabaven de posar al dipòsit.

L’inspector en cap de la Policia Local de la Garriga, Francesc Carrera, ha explicat que «es tracta d’un cas molt puntual que esperem resoldre les pròximes hores» i ha demanat tranquil·litat entre la població.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari