IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Disparen un tret de balí contra una estelada penjada en una finestra a Barcelona

Un veí de Sarrià ha denunciat l'incident als Mossos d'Esquadra

Un veí del barri de Sarrià, a Barcelona, va denunciar que van disparar amb una pistola de balins una finestra de casa seva. Segons informa 'Ara', Daniel Navarro va alertar un cop brusc a la finestra del menjador, fet que ell va relacionar amb u possible xoc d'un ocell contra l'edifici. No obstant això, al revisar-ho, va alertar un forat de la mida d'un perdigó.

Davant d'aquesta situació, va decidir alertar als Mossos d'Esquadra, els quals van identificar dos forats més: un a la persiana i l'altra a l'estelada que penja a la finestra de la casa. Les sospites de l'home són que el tret es va produir des de l'edifici de davant, ja que viu en un setè pis i no veu possible que aquest arribés de cap altre lloc.

La bandera, la principal hipòtesi

Navarro ha afirmat que considera que el motiu per l'acte vandàlic vindria provocat per l'estelada que oneja a la seva façana. Afegint que a davant seu viuen exmilitars i incloent que la bandera és l'única que hi ha en tot l'edifici, va considerar que el tret podria ser una mostra de rebuig a la ideologia que volia expressar.

«En aquesta zona de Sarrià no hi ha un gran sentiment independentista», va explicar l'home. No obstant això, al seu edifici ara hi onegen dues estelades, doncs un veí ha decidit penjar-ne una altra «en solidaritat» al desagradable incident que va patir. «Em sap greu, perquè algú que arriba fins a l'extrem de disparar demostra que no està gaire bé», va comentar.

Por pel seu fill

Daniel Navarro va reiterar que comprèn que l'estelada era l'objectiu que tenien els atacants, però es va mostrar preocupat pel que podria venir més endavant. «Li van donar al vidre, el mateix vidre des d'on el meu fill d'un any mira per la finestra com passen els cotxes», va explicar l'home, preocupat per la falta de civisme que va patir.

«Vaig informar de l'incident a la comunitat i a l'administrador de les finques. Se'm va preguntar si podia treure la bandera, doncs em van comentar que seria el millor. No ho penso fer», va assegurar Navarro, visiblement molest per la problemàtica que ha viscut a casa seva, pel simple fet de voler expressar la seva ideologia amb una estelada.


Comentaris

envia el comentari