Un control dels Mossos d'Esquadra per evitar que la gent se salti el confinament durant el cap de setmana  a Cassà de la Selva

Dispositiu dels Mossos d'Esquadra contra el tràfic de marihuana i el blanqueig de capitals

Hi ha secret d'actuacions, i no han transcendit més detalls

Els Mossos d'Esquadra fan aquest divendres  al matí una vintena d'entrades en un dispositiu contra el tràfic de marihuana  i el blanqueig de capitals. Els registres, segons ha informat el cos policial, s'estan realitzant en diferents punts del territori: la majoria a Sabadell i Terrassa, però també a Rubí, Manresa, el Vendrell i Berga. De moment, hi ha  secret d'actuacions i no han transcendit més detalls, tot i que es preveuen una vintena de detinguts.

Mor un home en una baralla al centre

Aquest divendres també es lamenta la mort d'un home de matinada en una baralla al passeig Lluís Companys de Barcelona, al districte de Ciutat Vella.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 02.00 hores de la matinada que hi havia una persona greument ferida en una baralla  en aquella zona.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat al lloc però no ha pogut fer res per salvar-li la vida. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la  investigació per aclarir les circumstàncies de la mort. 

S'emporta el cotxe immobilitzat pels Mossos per conduir-lo beguda

Els Mossos d'Esquadra van detenir una dona que la nit de dilluns a dimarts va conduir beguda un cotxe que agents del cos policial havien immobilitzat prèviament. Els agents havien denunciat l'home que inicialment conduïa el cotxe per donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Com la dona també va donar positiu, no van permetre que s'emportés el cotxe i el van immobilitzar.

Tot i això, la dona no va fer cas als agents de la policia catalana, va malmetre el parany policial que s'havia utilitzat per immobilitzar el vehicle i va acabar circulant per l'autopista C-32 sud al seu pas pel Garraf. En arribar a l'enllaç amb la C-15, va abandonar el vehicle que conduïa i va marxar caminant. Els Mossos d'Esquadra la van interceptar caminant pel voral fent ziga-zagues i la van detenir.