Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona comprovant els elements del capó del cotxe

Diu que és el mecànic del poble, però la Guàrdia Civil se sorprèn en entrar-li a casa

Tenia residus contaminants, com oli de motor utilitzat, pneumàtics, bateries o ferralla | No estava donat d'alta, ni tenia cap llicència

A vegades, no tot és el que sembla. En aquest cas, la Guàrdia Civil s'ha sorprès en entrar a la finca d'un home que operava com «el mecànic del poble» a Tortosa. Exercia com a tal, però no tenia cap paper en regla. Tan és així, que ara li podria caure una multa de fins a 300.000 euros. 

Els agents del SEPRONA de la Guàrdia Civil han localitzat en una finca de Tortosa  un taller mecànic que funcionava sense cap mena d'autorització. Tal com indica la mateixa policia, l'establiment, propietat d'un veí del mateix poble, es dedicava a reparar i fer el manteniment dels vehicles del municipi.

Els agents del SEPRONA han comprovat que no estava donat d'alta ni tenia cap llicència o documentació de l'activitat  que duia a terme.

No estava donat d'alta, ni tenia cap llicència

Dins de la casa s'han trobat diversos vehicles en fase de reparació i  residus contaminants, com oli de motor utilitzat, pneumàtics, bateries o ferralla. Tots aquests materials tenen la qualificació de perillosos i han de ser retirats per un gestor autoritzat.

Durant la inspecció també han trobat que l'individu acumulava recanvis i eines per a exercir l'activitat de mecànic.

El taller clandestí de Tortosa rep fins a deu denúncies

Els agents de SEPRONA i la Policia Local de Tortosa han interposat fins a  deu denúncies per les infraccions administratives relacionades amb l'obertura i funcionament d'un taller de reparació de vehicles i per la falta en el tractament de residus perillosos. En aquest últim cas, la multa pot arribar fins a 300.000 euros

Totes les denúncies han sigut remeses a l'Ajuntament de Tortosa, a la Delegació Provincial de Vicepresidència i Territori, així com d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.