YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Diverses persones perden la vida a Miami després d'ensorrar-se un pont de vianants construït recentment

Tenia com a objectiu facilitar la circulació per als estudiants del campus universitari de Miami

Diverses persones han mort com a conseqüència de l'ensorrament
Diverses persones han mort com a conseqüència de l'ensorrament | cedida

Diverses persones han perdut la vida a Miami, a l'estat nord-americà de Florida, després d'ensorrar-se un pont de vianants que havia estat construït fa poc i encara no havia estat inaugurat.

Tal com ha informat la cadena NBC 6 South Florida, també hi ha hagut danys materials, i és que diversos vehicles han quedat atrapats sota les runes. Per ara, les autoritats han insistit que desconeixen els motius pels quals la construcció, planificada per la Universitat Internacional de Florida (FIU), ha acabat col·lapsant, deixant també un important nombre de ferits. 

 

Encara no havia estat inaugurat

El pont es va instal·lar dissabte passat a l'avinguda 109th Southwest de la ciutat nord-americana. Es tractava d'una construcció necessària, ja que facilitava l'accés dels estudiants des del campus universitari fins a la zona residencial de Sweetwater, on molts s'allotgen. 

Abans de la instal·lació de la construcció, la mateixa universitat va assegurar que l'estructura estava construïda seguint un mètode especial, amb l'objectiu de reduir significativament el «risc per als treballadors, caminants i conductors». En aquest sentit, també va assegurar que reduiria les interrupcions en el trànsit. El preu total va arribar als 11,4 milions de dòlars, i formava part d'un projecte més gran per ampliar el campus universitari de Miami, amb un cost total de 124 milions de dòlars. 


Comentaris

envia el comentari