Diverses rates gegants maten una nadó de tres mesos

La mare va deixar la bebè sola a casa i la jutjaran per aquests fets

Les rates que van menjar-se la nena | BBC
 

Terrible succés a Johannesburg, una bebè de tres mesos ha mort després de ser atacada per unes rates gegants quan la seva mare la va deixar sola a casa. Segons ha explicat el diari britànic The Sun, la mare és una dona de 28 anys que ha estat detinguda per negligència infantil ja que s'havia emportat amb ella el seu altre fill, bessó de la morta i que ara ha quedat sota la custòdia del seu pare, però no l'altra filla. 

Els fets van tenir lloc quan la mare va tornar de matinada a la barraca on vivia i es va trobar les restes que havien deixat les rates de la petita al llit, envoltades d'un toll de sang. A més els testimonis asseguren que l'altre fill semblava no haver menjat en dies però que ara es troba bé.

«La bebè només va poder tenir una mort dolorosa. Li van menjar la llengua, els ulls i els dits», va explicar un veí alertat pels escruixidors crits de la bebè. Pel que fa a l'entorn de la jove han assegurat que no estava capacitada per ser mare i que només li preocupava divertir-se. La mare ha estat arrestada i la jutjaran l'any vinent


Comentaris

envia el comentari