Diversos ferits en un tiroteig en un centre educatiu de França

El govern francès ha activat l'alerta terrorista per l'atac

Imatge del lloc dels fets| Cedida

ACTUALITZACIÓ 14.00H

Un adolescent de 17 anys i sense antecedents penals ha estat detingut aquest dijous després del tiroteig que s'ha produït en un institut a Grasse, al sud de França, en què dues persones han resultat ferides lleus, segons informa la cadena de televisió BFM. Segons 'Le Monde', el detingut és un alumne del centre.

El presumpte agressor ha arribat al centre i ha disparat contra el director del liceu Alexis de Tocqueville, que és un dels dos ferits, segons la reconstrucció que ha aconseguit fer la cadena de televisió. D'acord amb el diari 'Le Monde', anava armat amb un fusell, una pistola, un revòlver i dues granades.

La Policia Nacional ha informat d'una «operació policial en curs» a la direcció del centre educatiu d'aquesta localitat dels Alps Marítims i ha demanat «evitar la zona». El Ministeri de l'Interior també ha alertat a Twitter d'«un fet seguretat pública en curs a l'institut Alexis de Tocqueville» i ha instat els habitants a «seguir les consignes de les autoritats locals».

13.19H

Un home armat ha obert foc a l'institut Alexis de Tocqueville de Grasse, a França. Segons mitjans locals, hi ha diverses persones ferides i la policia ha anat fins al lloc dels fets. El centre és un institut de secundària del sud de França. Segons 'BFM TV', un individu armat hauria entrat al centre i hi hauria disparat contra el director. 

La premsa local parla d'una persona detinguda al centre, però de moment, no queda clar si es tracta de l'agressor. Les autoritats han demanat a la població de la zona que es quedi a casa seva. 

Segons informa Europe1, la policia ha detectat dos tiradors al centre i n'ha detingut un, l'altre hauria fugit. Segons RT, el govern francès ha activat l'alerta per atac terrorista i ha informat la població.

Imatge de la policia a la zona | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari