YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La doble vida de Jorge Ignacio Palma, l’assassí confés de Marta Calvo

Va confessar haver assassinat i esquarterat la jove per després escampar les seves restes a diversos contenidors de la zona

Jorge, l'assassí de Marta Calvo, va entregar-se ahir a la policia | Catalunya Diari
 

Jorge Ignacio Palma, l’home que s’ha entregat a les dependències de la Guàrdia Civil i que ha confessat l’assassinat de Marta Calvo, no donava la sensació de ser la persona que ha acabat sent. Almenys, no en públic.

La imatge que transmetia era la d’un home que realitzava maratons i li agradaven les motos de gran cilindrada. Segons informa ‘El Español’, Jorge Ignacio, de nacionalitat colombiana, s’havia instal·lat a la localitat valenciana de Manuel a principis d’estiu. Els veïns del poble asseguren que no coneixien que tingués cap feina oficial, només el coneixen per haver intercanviat salutacions esporàdiques.

Jorge, el principal sospitós des del principi

Segons el que s’ha pogut conèixer, Jorge es va presentar a la comissaria on s’ha entregat i allà va confessar el crim que havia comès:«Sóc Jorge i sóc la persona que esteu buscant». Allà ha confessat haver assassinat i esquarterat  la jove, les restes de la qual va escampar per diversos contenidors de la zona, pel qual ara els investigadors estan buscant en diversos abocadors. La policia va començar a sospitar d’ell al principi, ja que l’últim missatge de Marta va ser per la seva mare, i allà indicava la ubicació de la casa de Jorge Ignacio, a Manuel.

La mare es va desplaçar cap a l’habitatge després d’uns dies, quan va començar a sospitar que alguna cosa dolenta estava succeint. Va intercanviar unes paraules amb el detingut, que li va assegurar que no coneixia la seva filla de res ni l’havia vist per la zona. Després, ell va desaparèixer fins que es va entregar a la Guàrdia Civil.

La casa de Jorge a Manuel | Catalunya Diari
 

Així, durant la investigació realitzada pels cossos de força i seguretat de l’estat a les dues cases del detingut, van analitzar cada mil·límetre fins a trobar roba amb taques vermelles que podrien correspondre a Marta Calvo. Els agents també van trobar el cotxe de l’assassí, el qual havia donat a un amic perquè es desfés d’ell a un abocador.

Amb tot això, no va ser fins ahir quan el principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo es va entregar a la caserna de la Guàrdia Civil, confessant ser l'autor dels fets que van tenir lloc el passat 7 de novembre.

Diversos antecedents

S’ha pogut saber que Jorge Ignacio no era un ciutadà model. Té antecedents per tràfic de drogues a Itàlia, on va complir condemna. Després del seu temps a presó, es va traslladar a Espanya.

El detingut també té antecedents a Badajoz. En aquest cas, per conducció temerària i per resistència a l’autoritat. A més, cal recordar que també va participar en la mort d’una dona, prostituta de professió, després d’haver tingut un servei amb ella. Segons les sospites, haurien consumit cocaïna i a la jove va patir convulsions, sent abandonada immediatament pel detingut.

Poc després es va poder demostrar la seva presència al local i es va confirmar que l’última persona que havia vist a la dona amb vida era Jorge Ignacio. Se'l va acusar d'omissió de socors i es va arxivar la mort de la dona com un atac epilèptic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari