Fotomuntatge de l'Arnau, jugador de 17 anys mort en accident de trànsit

Dol al futbol sala català: Perd la vida l'Arnau, jugador de només 17 anys

L'Arnau es dirigia a entrenar quan va patir un dels accidents mortals que s'han viscut a Catalunya aquest cap de setmana

L'esport català, concretament el futbol sala, torna a estar de dol després de la trista mort d'un dels seus membres massa jove. I és que aquest cap de setmana es confirmava la mort del jove jugador Arnau Molins, que tenia només 17 anys.

L'Arnau va ser un dels implicats en els diversos accidents de trànsit que s'han produït aquest cap de setmana a Catalunya. I és que, en total, 6 persones han mort a les carreteres catalanes en els darrers 3 dies. D'aquestes 6 persones, 4 eren motoristes.

L'adeu de l'Arnau

La notícia de la seva mort la confirmava el mateix club on jugava, el CFS Alcoletge. L'equip d'aquesta localitat lleidatana mostrava a les seves xarxes socials el dolor per la pèrdua del seu jugador del Juvenil. Ells mateixos explicaven que el jove va morir en un accident de moto quan es dirigia a l'entrenament de divendres.

El desgraciat sinistre va tenir lloc a última hora de divendres passat. Eren més de les set de la tarda quan el jove Arnau es dirigia a un nou entrenament del seu equip en motocicleta.

Per causes que encara s'estan investigant, va acabar col·lidint amb un cotxe. El xoc es va produir a l'autovia A-2, a l'altura d'Alcoletge i en direcció Barcelona.

El Servei Català de Trànsit informava aquest dissabte que va rebre un avís de l'accident a les 19.42 hores de divendres passat. Ràpidament, es va mobilitzar els diferents equips d'emergències que es van desplaçar al lloc dels fets.

Concretament, es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques. En aquestes últimes es va desplaçar un equip de sanitaris que no va poder fer res per salvar la vida del jove.

Els agents de la policia catalana es van fer càrrec de realitzar l'atestat de l'accident. Miraran d'esbrinar què va provocar que la motocicleta de l'Arnau acabés sent colpejat per un altre vehicle.

L'emotiu comiat del seu club a l'Arnau

El CFS Alcoletge es va voler acomiadar del seu jove jugador amb unes emotives paraules al seu compte de Twitter. «Volíem seguir pensant que les notícies que arribaven no eren 100% certes, malauradament us hem de comunicar la defunció del nostre jugador juvenil Arnau Molins», explicaven.

En la mateixa publicació confirmaven que el jove moria en «un desgraciat accident amb la seva motocicleta mentre es dirigia a l'entrenament».

«El dolor és de massa profund per expressar-te amb claredat. En el poc temps que van estar aquí tant ell com els seus pares van calar molt profund en nosaltres», afegien.

Finalment, tancaven el missatge definint-lo. «Gent humil, treballadora, honesta i agraïda. Estarem amb vosaltres en aquest moment tan dur, descansa en pau Arnau».