Una dona de 26 anys li talla els genitals al seu amant amb unes tisores de podar a Argentina

L'agressora va confessar els fets i ja ha estat detinguda

La tijera con la que la agresora mutiló a su amante
La tisora amb la qual l'agressora va mutilar al seu amant | Clarín

Aquest diumenge, 26 de novembre, la ciutat de Córdoba, a Argentina, es va despertar commocionada per la notícia d'una dona de 26 anys que li havia tallat els genitals a la seva parella amb una tisora de podar. Segons sembla, els fets van tenir lloc al barri de Nueva Córdoba després d'una forta discussió. La víctima estava ja dormint quan la dona va agafar les tisores i va arrancar el penis i els testicles del seu amant de 40 anys.

La Policia investiga els fets

Segons la Policia, que encara està investigant les circumstàncies del succés, la víctima – un home identificat com S.F. – va patir ferides tallants i va haver de ser traslladat a l'Hospital d'Urgències de Córdoba, on es va presentar amb sang abundant entre les cames.

La escena de la agresión
 L'escena de l'agressió | Clarín

Després de fer-li les primeres cures, els metges van poder detenir l'hemorràgia i el ferit va quedar internat a una sala comuna. L'agressora va ser identificada com Brenda Barattini i va ser detinguda després d'haver confessat l'horrible crim.  

No és la primera vegada que succeeix

Segons informa el diari ‘La Voz’, els fets recorden als que van esdevenir als Estats Units l'any 1993, quan una dona anomenada Lorena Bobbitt li va tallar el penis al seu espòs John Wayne, encara que en aquella ocasió l'arma utilitzada va ser un ganivet afilat.


Comentaris

envia el comentari