La dona de 30 anys morta ahir a Sant Adrià de Besòs, nou cas de violència de gènere a Catalunya

L'ajuntament de la ciutat ha convocat concentracions de rebuig al crim avui i demà
El crim ha tingut lloc al barri de la Mina del municipi | cedida

 

La dona de 30 anys assassinada ahir, dia de Nadal, a Barcelona, es la víctima més recent de la violència de gènere a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts de matinada un home de 34 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d'homicidi a Sant Adrià de Besòs. 

 

Segons ha informat la policia, diversos agentts de la comissaria de Badalona es van assabentar, al voltant de les 9 de la nit, que un home podria haver matat de forma violenta la seva parella sentimental. En desplaçar-se al lloc dels fets, en un pis situat al carrer de Llevant del barri de la Mina del municipi barceloní, molt a prop de les vies de tren, van localitzar el cadàver de la dona. 

Els agents van sospitar que es tractava d'un nou cas de violència masclista, i van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets, un home de 34 anys. La víctima ja havia denunciat prèviament el detingut per maltractaments. Amb aquest nou crim, ja són nou les víctimes de la violència de Gènere a Catalunya, aquest 2017. 

 

Concentracions en homenatge a la víctima

 

 

L'Ajuntament de Sant Adrià ha convocat dues concentracions en homenatge a la víctima, i de rebuig a la violència masclista. A més, les banderes del consistori estan a mig pal, en senyal de dol.