Una dona de 91 anys és brutalment agredida amb una barra de ferro a l'Hospitalet

Tant ella com el seu fill van ser atacats per un home que, segons alguns testimonis, podria ser un indigent amb problemes psiquiàtrics

Dona agredida a l'Hospitalet
A la dona li van haver de posar 100 punts al cap degut a les ferides | Antena3

 

Una dona de 91 anys i el seu fill van ser atacats a plena llum del dia en una plaça de l’Hospitalet de Llobregat. Segons ella mateixa ha explicat a ‘Antena3’, l’home es va abalançar sobre ella i la va agredir amb el ferro d’un carro de la compra. Diverses persones, testimonis de l’agressió, van auxiliar a la dona immediatament, ja que tenia una ferida bastant gran al cap.

Com a resultat de l’agressió, a la dona se li van haver de posar 100 punts al cap, té la cara inflada i cops a diverses parts del cos. Alguns testimonis diuen que l’agressor podria ser un indigent amb problemes psiquiàtrics. L’home, que viu al carrer a Can Trinxet i que és d’origen algerià, va ser detingut per la Guàrdia Urbana per la brutal agressió, tal com explica 'SER Catalunya'.

La Guàrdia Urbana va aconseguir detenir l'home, que vivia al carrer a Can Trinxet| Arxiu

 

Abusen sexualment d'una menor en la comissaria dels Mossos de l'Hospitalet

Una menor va denunciar haver patit abusos sexuals el passat mes de novembre en una comissaria dels Mossos d’Esquadra. La jove va denunciar que havia estat tancada amb una altra dona, major d’edat, tot i que està prohibit barrejar menors i adults. Allà la dona, segons ‘El País’, va obligar a la víctima a despullar-se, se li va llençar a sobre i va intentar fer-li un petó. En aquests moments, una jutgessa de l’Hospitalet de Llobregat investiga els fets.

La menor va ser detinguda per robatoris i danys i la van tancar en un calabós amb una altra dona major d’edat. Poc després va arribar la presumpta agressora, una dona d’origen colombià detinguda per lesions i atemptats contra agents de l’autoritat. Segons descripcions de la víctima, en les seves declaracions, l’acusada va intentar agredir-la. Els agents van declarar no haver sentit res, però sí que van veure alguna cosa estranya a les càmeres de seguretat i van decidir separar-les.

Els fets van succeir el diumenge 11 de novembre de l’any passat. Segons explica un portaveu de la policia autonòmica, aquell dia hi havia «saturació» de detinguts a la comissaria de l’Hospitalet. Els Mossos tenien 23 detingut i les seves dependències únicament compten amb nou cel·les, per la qual cosa van decidir agrupar els detinguts per sexes, però ajuntant menors d’edat amb adults.


Comentaris

envia el comentari