Una dona amenaça amb ganivet i intenta robar a un taxista de Lleida

La detinguda amagava l'arma blanca a l'interior de la seva bossa de mà

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar a la rambla de Ferran de Lleida en rebre un avís d'un robatori a un taxista. Un cop al lloc, els agents van observar un taxi aturat al carril bus i el taxista que bloquejava la porta posterior del taxi i a l'interior hi havia una dona.

Tot seguit, aquest taxista va denunciar als agents que  la dona que estava a l'interior del seu taxi l'havia ficat un ganivet de grans dimensions al coll mentre li demanava la recaptació, ell havia pogut sortir del vehicle i havia tancat les portes. 

Els agents van requerir aquesta dona perquè sortís del vehicle però va fer cas omís fins que els agents la van poder treure i comprovar que no portava el ganivet a les mans. Van identificar aquesta dona com a R.M.H.L., de 30 anys i de nacionalitat espanyola, i van comprovar que dins la bossa de mà amagat entre roba i altres objectes hi havia un ganivet de cuina amb una fulla d'uns 20 cm de llarg.  Davant la denúncia, els agents van detenir R.M.H.L. com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.

També et pot interessar...

  • Un noi de 16 anys agafa sense permís el cotxe del seu pare a Lleida
  • Alerten de la «greu» manca d'efectius de Mossos a Ponent