Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Manos Abuela

Isabel, la dona que ha aparegut momificada després d'estar 15 anys morta a casa seva

Els seus veïns ho sospitaven però no podien fer res

Manos Abuela
Isabel hauria mort l'any 2004 | Catalunya Diari

Ningú l'havia buscat fins ara. Isabel va morir sola en un pis de Madrid fa 15 anys. Al principi, els seus veïns van sospitar que havia mort per la forta olor que sortia de la casa però, en avisar a la família i a la policia, els hi van dir  que estaria a una residència o amb una neboda, per això no van insistir gaire.

Dimarts els bombers van entrar al pis de la dona, que ara tindria 93 anys, perquè una neboda amb la qual no tenia relació va anar a veure-la a casa i ningú li va obrir la porta. Va ser llavors quan va denuncia a la policia la seva desaparició i quan els bombers van entrar a l'habitatge van trobar el seu esquelet al bany.

La presidenta de la comunitat de veïns del bloc ha fet unes declaracions a 'Efe' després d'assabentar-se de la notícia on assegurava que «sospitàvem que estava morta, però què més hem de fer».

Les seves veïnes comentaven que «la família l'ha recordat una mica tard». Isabel portava vivint sola des de l'any 2000, quan va morir el seu marit Juan, al segon B del número 51 del carrer José del Hierro del districte de Ciutat Lineal a Madrid.

Isabel Madrid
Imatge de l'edifici en el qual ha sigut trobada la dona | Google Maps

No sabem dir perquè la família no va col·laborar

Expliquen que es van adonar de la seva absència cap allà al mes de setembre de 2014 i van trucar a la família «en el moment que la van trobar a faltar». «Per què no va col·laborar la família? No ho sabem dir» declaren recordant aquells dies quan van trucar a la seva cunyada que els va contestar «estarà amb una neboda en una residència», pel que elles no van dubtar de la seva paraula.

Preocupades, van arribar a anar al banc de la Isabel per veure si sabien alguna cosa d'ella, ja que els rebuts de la comunitat es pagaven en estar domiciliats, a més, però no les van poder contestar perquè es tractava de dades de caràcter personal i infringien la llei. Com el seu saldo del compte era positiu, no saltava cap alarma.

També et pot interessar...