Una dona maltractada apunyala fins a la mort el seu fill de 2 anys

Ella ha estat condemnada a 15 anys de presó per assassinat i l’home a 18 mesos per abusos

El pequeño James, de dos años de edad.
Magdalena Lesicka ha estat condemnada a 15 anys de presó per assassinar el seu fill James | Cedida

Massa tard es van assabentar de l’infern que vivia Magdalena Lesicka. Després de patir maltractaments durant mesos per part del seu marit, Peter Chilvers, va pagar tota la seva frustració i ira amb el seu fill James, de dos anys, apunyalant-lo diversos cops. Per aquest delicte d’assassinat, la dona ha estat condemnada a 15 anys de presó i l’home a 18 mesos, per un d’abusos en l’àmbit domèstic.

El seu marit la maltractava

La parella era d’origen alemany, però treballaven a Ryanair –ella era hostessa i ell pilot– i actualment vivien a Wythenshawe, a Manchester (Regne Unit). Segons ha avançat ‘Manchester Evening News’, els problemes de Magdalena van començar en aquest nou domicili quan va patir tota mena de vexacions i abusos, tant psicològics com de caràcter sexual per part del seu marit, que alhora mantenia una relació amb una altra hostessa, mare de les seves dues filles petites.

Segons ha revelat l’escrit del fiscal, Rob Hall, Peter s'havia convertit en «un monstre controlador». A vegades pessigava la seva dona o li tapava el nas, subjectant-li la boca, perquè no pogués respirar mentre es besaven: «Peter Chilvers tractava a Magda Lesicka com si fos una possessió amb la qual fer el que volgués».

Magdalena no va poder suportar més la situació de maltractaments per part del seu marit durant mesos i va pagar la seva ira i frustració amb el seu propi fill. El 27 d'agost de 2017 la dona va apunyalar diverses vegades el menor, però la policia va detenir el pare en un primer moment, fins que la dona va confessar que havia estat ella. Ara, Magdalena ha estat condemnada a 15 anys de presó, mentre que Peter a 18 mesos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari