IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un veí de Mèxic assassina la seva exparella, l'esquartera, la cuina i guarda les restes del seu cos al congelador

Les autoritats van trobar parts del cos de la víctima dins d'una olla després que desaparegués uns dies abans

Imagen de Magdalena, la mujer asesinada, descuartizada y cocinada por su ex marido
Imatge de Magdalena, la dona assassinada, esquarterada i cuinada pel seu exespòs | Facebook

Magdalena Aguilar Romero ha mort a Taxco, un municipi a l'oest de Mèxic, a mans del seu exespòs. Un altre cas de violència de gènere que ha deixat tothom impactat per l'actuació del culpable, qui va cometre un crim esgarrifós. La víctima havia desaparegut i resulta que l'home la va assassinar, esquarterar i cuinar per guardar-la al congelador, el passat dissabte 13 de gener.

 

Ambdós van mantenir una relació sentimental temps enrere, de la qual van néixer els seus fills. Per aquest motiu, Aguilar es va dirigir a casa de la seva exparella, a les 17.30 hores, ja que havia de recollir els menuts. Des d'aleshores, no es va saber res més d'ella i es va fer oficial la seva desaparició.

Imagen de Magdalena junto a su ex marido
Imatge de Magdalena junt amb el seu exespòs | Facebook

Les restes trobades dins d'una olla 

Els seus estimats van quedar molt impactats pels estranys fets i la inesperada situació que van haver de confrontar. No es podien creure el que havia passat i estaven molt preocupats. Les dolentes notícies no van acabar aquí perquè aquest dilluns, 22 de gener, es van assabentar que havien trobat el cadàver de la jove.

 

La policia va descobrir les restes del cos de la víctima dins d'una olla que estava sobre el foc, el qual estava encès. Pel que fa a les altres parts del seu cos, estaven guardades al congelador.

 

40 anys de presó 

El seu exespòs, César Gómez, és el principal sospitós del crim i podria ser condemnat a complir fins a 40 anys de presó. Tanmateix, la justícia mexicana encara no ha determinat quina serà la seva pena.

 

D'altra banda, Xavier Olea Peláez, el Fiscal General de l'Estat de Mèxic, ha indicat als especialistes en delictes de violència masclista, qui seran els encarregats de portar a terme la investigació d'aquest homicidi que ha provocat que els fills de la víctima es quedin sense la seva estimada mare i, probablement, perdran el contacte amb el seu pare si va a la presó.


Comentaris

envia el comentari