Una veïna de Girona assegura que el seu marit va tirar-li un matalàs al damunt i li va calar foc

La víctima ha explicat els tràgics fets al jutjat de Girona
Imatge de la víctima al jutjat de Girona | Cedida

 

Els jutjats de Girona han sigut testimonis d'una història escruixidora: una dona va explicar el passat dimarts, 19 de desembre, entre llàgrimes com el seu marit l'havia maltractat, arribant inclús a tirar-li un matalàs al damunt i calar-li foc, segon ha informat Telecinco a la seva web. 

 

Unes paraules esquinçadores amb les quals la víctima ha explicat el maltractament físic i psicològic que ha patit: «Ell manava, jo havia de fer el que ell em deia», explica la víctima. 

La víctima explica al jutge un dels pitjors episodis que va haver de patir, on les flames gairebé acaben amb la seva vida: «Jo vaig entrar a l'habitació i em vaig ficar a un costat, on hi havia un moble a mà dreta i va entrar ell, va començar a trencar l'armari i mel va tirar al damunt. Va començar a tirar-me roba, va agafar un matalàs i mel va tirar al damunt, va agafar un encenedor, va marxar i em va deixar allà». 

 

Tanmateix, la gironina explica que també va haver de patir «puntades, cops de puny de tot tipus...a la planxa, a l'esquena, al cap, on enxampava». La víctima assegura que intentava defensar-se, però no aconseguia deslliurar-se del setge del seu marit: «Jo em vaig ajupir a terra, anava arrossegant-me per terra i ella m'anava pegant».

 

Lamentablement, encara avui dia, són molts els casos de maltractament que moltes dones, com aquesta veïna de Girona, continuen patint. Durant el que portem d'any, ja són 50 les dones que han mort sent víctimes de violència masclista a Espanya.