Una dona es baralla i colpeja un vigilant de seguretat en una estació de Rodalies

Els fets han tingut lloc aquest dimecres 1 de juliol

Una usuària de Renfe es dirigeix a agafar el tren a l'estació de Manresa. Imatge del 14 de desembre del 2018
Els Mossos i la Policia Local van desallotjar la dona de l'estació   | ACN

Un vigilant de seguretat de l'estació de trens de Sant Celoni, al Vallès Oriental, ha presentat una denúncia després de rebre una agressió per part d'una passatgera, segons Renfe. Tal com explica la periodista Anna Punsí, de SER Catalunya, la dona viatjava sense bitllet i la van fer baixar a la Sant Celoni, moment en què va colpejar al vigilant després de prendre-li la porra. Posteriorment, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local la van desallotjar del recinte. Els fets van tenir lloc aquest dimecres 1 de juliol.

 

Segon atropellament d'un tren de Rodalies en menys de 24 hores

Un tren de la línia R1 de Rodalies de Catalunya ha hagut d'aturar-se entre les estacions de Sant Pol i Calella, a la comarca del Maresme, per l'atropellament d'una persona. Segons ha informat la companyia ferroviària, es tracta del comboi que tenia com a punt de sortida a les 15.04 hores de l'estació de Maçanet, i que havia d'arribar a les 16.48 hores a l'Hospitalet de Llobregat

 

Una persona perd la vida en ser atropellada per un tren de Rodalies al Baix Llobregat

Recordem que dimecres, al voltant de les 20.00 hores, una persona va perdre la vida després de ser atropellada per un tren de la línia R2 Sud de Rodalies de Catalunya, entre les estacions de Platja de Castelldefels i la comarca del Garraf. En aquell cas, l'incident també va provocar importants retards, i va afectar encara més línies de Rodalies: l'R16, l'R15, l'R14 i l'R17. 


Comentaris

envia el comentari