Una dona borratxa increpa i colpeja a la cara un policia a Terrassa

Un responsable d'un establiment va avisar a la policia de l'estat etílic de la dona que molestava als clients

La dona borratxa va provocar una ferida lleu al llavi d'un dels agents | Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va rebre el dimecres a la tarda, concretament a les 17.10 hores, l’avís de què una dona borratxa estava molestant als clients d’un establiment. Segons informa ‘MónTerrassa’, l’encarregat de trucar als agents va ser el responsable d’un establiment situat al carrer del Marqués Comillas, a l’altura del carrer de Monturiol.

Una patrulla de la Policia Municipal es va personar als llocs dels fets per comprovar l’estat etílic de la dona que havia estat motiu de la queixa. Aquesta en veure’ls els va increpar i va colpejar a un agent a la cara provocant-li una lleu ferida al llavi. Davant d’aquesta agressió, els agents van procedir a detenir a la dona per un delicte d’atemptat contra l’autoritat i la van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. La dona hauria tingut una conducta agressiva durant el seu trasllat, ja que els agents van comunicar que es va donar tot un seguit de cops a la mampara del vehicle policial durant el trajecte cap al centre sanitari.

El conductor, que circulava en contradireció, superava el triple de la taxa permesa | Cedida

Un conductor detingut a Terrassa per anar en contradirecció

El passat divendres 1 de febrer la Policia Municipal de Terrassa detenia un conductor per conduir en contra direcció i triplicar la taxa d’alcoholèmia. L’home circulava en contradirecció pel carrer d’Arquímedes del municipi de Terrassa, va ser un veí qui va alertar a la policia. Els agents es van adonar que el conductor es trobava sota els efectes de l’alcohol i el van sotmetre a la prova d’alcoholèmia.

Com era d’esperar, va donar una taxa positiva penal de 0.83 mg/l, és a dir, que superava el triple de la taxa permesa. Un cop a comissaria, els agents van voler realitzar les proves d’alcoholèmia de contrast però, en aquesta ocasió, el conductor es va negar a cooperar i realitzar-les correctament. Davant d’aquest succés, els agents van obrir diligències penals i van immobilitzar el vehicle que va ser retirat per la grua municipal. Tot seguit, es va procedir a detenir a l’home que va ser citat al jutjat per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia pertinents.


Comentaris

envia el comentari