Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona brasilera mor després de ser enterrada viva i intentar sortir del taüt durant onze dies

Els metges d'un hospital de Brasil van certificar la seva mort després que patís dues aturades cardíaques que van desencadenar un xoc sèptic
Una dona és enterrada viva i finalment mor després d'intentar sortir del taüt durant onze dies | Cedida

 

Rosangela de Almeida dos Santos, natural del Brasil, va morir tràgicament després d'haver estat enterrada onze dies abans. Els familiars de la dona van decidir celebrar el seu funeral després que els metges de l'Hospital do Oeste, a la ciutat de Barreira, Brasil, certifiquessin la seva mort.

 

Rosangela va morir després de patir dues aturades cardíaques que van desencadenar un xoc sèptic, però en realitat aquesta no va ser la seva veritable causa de la mort. Es va cometre un gran error en sepultar a la dona després de la certificació de mort de l'hospital. Ningú es podia imaginar el que succeiria poc després del seu enterrament.

Prop de la tomba s'escoltaven crits

Els familiars van sospitar que Rosangela havia estat enterrada viva després de diversos testimonis que asseguraven que molt a prop de la tomba de la dona s'havien escoltat crits. Va ser per aquest motiu que es va decidir exhumar les restes de la dona, moment en què van descobrir el tràgic i inesperat desenllaç.

 

La mare de la morta, Gemanda de Almeida, va revelar al mitjà local 'G1' que un cop van obrir el taüt van veure que els crits i veus que se sentien eren de dins del mateix taüt, perquè eren els de Rosangela, intentant demanar auxili i intentant escapar de la seva sepultura.

Va morir intentat sortir del taüt

Una vegada obert el taüt, es van trobar les ungles de la dona clavades a la fusta, les seves mans amb ferides, diverses esgarrapades als braços i la cara, a més de restes de sang: «Fins i tot les ungles que havien estat clavades estaven soltes. Les seves mans estaven ferides, com si hagués estat tractant de sortir». És per aquest motiu que tot apunta al fet que Rosangela va ser enterrada viva i va morir sepultada.

 

Els familiars també han explicat que el cadàver de la dona estava «tebi», motiu que apuntaria que encara estava vida quan la van enterrar i que molt possiblement va morir poc abans de desenterrar-la, fins onze dies després del funeral.

 

Tot i que després d'aquest tràgic succés, els familiars sí que podran acomiadar-se de Rosangela, l'exhumació del cos sense consentiment ni permís podria portar-los a una pena de presó de fins a tres anys, segons està estipulat a l'article 201 del Codi Penal.

 

Comentaris