IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona es casa 18 hores abans de morir i protagonitza una bonica i trista boda

Heather patia càncer terminal però va voler formalitzar la seva relació abans de morir

Heather y Dave decidían casarse en la capilla del hospital.
Heather i Dave van decidir casar-se a la capella de l'hospital. | Cedida

Un casament és, habitualment, un moment bonic que suposa l'inici d'una nova etapa de la vida dels nuvis. Per Heather i Dave la cosa no ha estat així. Es tracta d'una parella d'Estats Units que ha sigut protagonista d'un dels casaments més emotius i alhora tristos i dolorosos.

La parella es va conèixer l'any 2015 i després d'un any d'una bonica relació Dave va decidir que era moment de demanar matrimoni a la seva estimada, i així ho va fer. Però el dia no va acabar de ser del tot feliç, i és que ella va ser diagnosticada de càncer de mama en aquella mateixa data, el diagnòstic deia a més que era molt agressiu i terminal.

Tot i això, tots dos van decidir seguir endavant amb les seves vides i la seva relació, pel que el casament no es va cancel·lar. Van fixar la data pel 31 de desembre de 2017, però van haver de canviar-la, advertits pels metges, per una de més propera. Les esperances de vida que els professionals donaven a Heather van fer que fessin el casament el dia 22 de desembre.

Una cerimònia preciosa

Un cop va arribar el dia, la parella va casar-se a la capella de l'hospital, amb ells van ser-hi els seus amics i familiars. Tràgicament, només 18 hores després que fossin matrimoni la seva dona va perdre la vida.

La trista història s'ha pogut conèixer gràcies a una de les dames d'honor del casament que ha volgut compartir les imatges del moment a les xarxes socials. A les fotografies es pot veure a la parella molt emocionada, tot i que ella a un llit d'hospital.

Dave secaba las lágrimas de su emocionada mujer.
Dave amb Heather | Cedida

El bonic moment abans de morir

«M'han demanat que comparteixi aquesta bonica foto que vaig fer. Podeu veure a Heather en tot el seu esplendor al costat de l'home dels seus somnis. Ella ho va fer! Ho han fet! Quin miracle presenciar l'amor entre aquests dues ànimes bessones. Ahir a la tarda a la capella de l'hospital Saint Francis vam ser beneïts per presenciar aquests dos vots. Felicitats a Heather i Dave Mosher!», escrivia la dama d'honor.

Heather celebra su enlace orgullosa.
Heather celebra el seu casament. | Cedida

Comentaris

envia el comentari