La dona de 'El Chicle' canvia la seva declaració

Ha assegurat que no va ser amb ell la nit que va desaparèixer Diana Quer

'El Chicle', el principal sospechoso de la desaparición de Diana Quer
'El Chicle', el principal sospitós de la desaparició de Diana Quer | Facebook

Novetats sobre el cas de Diana Quer i ‘El Chicle’. El sospitós, que va entrar en escena després que una noia denunciés intent de violació fa uns dies, veu ara com la seva dona també es gira en contra seva i contradiu la seva versió.

  

  

Rosario, així es diu la parella ‘El Chicle’, ha canviat la seva versió durant l'interrogatori al qual ha estat sotmesa pels agents de la Guàrdia Civil  a la Corunya.


Moltes contradiccions

Els investigadors del cas veuen que aquesta ha entrat en contradiccions ja que, la dona de 'El Chicle' no va facilitar que continuessin les diligències arran de la denúncia per una suposada agressió sexual a la seva cunyada.

El cas, a més, no es va arribar a judicializar. Malgrat això, sí que es va efectuar una recerca que té «indicis» que Rosario era coneixedora de la violació. Així mateix, els veïns de Taragoña, on residien Rosario i el sospitós, van indicar que ho sabia més d'una persona.  

'El Chicle'.
'El Chicle'. | Facebook

 

La declaració de ‘El Chicle’

El sospitós també ha dit la seva. Ha declarat davant dels agents de la Guàrdia Civil després de la seva detenció aquest divendres. Malgrat això, les seves declaracions han estat molt reservades, per la qual cosa, de moment, és impossible indagar en el cas. Encara que els cossos policials volen a escoltar al matrimoni, en aquests moments centren tots els esforços en saber què va passar amb el cos de Diana Quer.


Comentaris

envia el comentari