YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La dona d''El Chicle' li demana el divorci

Rosario ha insistit que no sabia que el seu marit estava darrere de la desaparició i mort de Diana Quer

Imagen de Rosario junto a 'El Chicle'.
Imatge de Rosario amb 'El Chicle'. | Cedida

Rosario Rodríguez, l'encara dona de José Enrique Abuín 'El Chicle', ha insistit en què no sabia absolutament res sobre la relació del seu marit amb la desaparició i mort de la jove madrilenya Diana Quer. Ho ha fet en una conversació a través de WhatsApp que ha tingut en exclusiva el programa de La Sexta 'Expediente Marlasca'.

  

La dona d''El Chicle' ha explicat que va tenir coneixement de la implicació del seu marit amb el cas quan l'hi va comunicar la Guàrdia Civil. A més, ha confessat que actualment no manté cap tipus de comunicació amb José Enrique Abuín, ja que l'última vegada que es van veure va ser fa dos mesos, en una visita acompañada de la mare d''El chicle'. 

De fet, la mateixa Rosario ha confirmat que ja li ha demanat el divorci. La dona ha assegurat estar tranquil·la perquè no es pot demostrar que ella també estigués implicada en el crim de Diana Quer. Tot i això, ha volgut destacar que José Enrique Abuín canvia de forma constant la versió dels fets.

'El Chicle' junto a su mujer y su hija.
'El Chicle' al costat de la seva dona i la seva filla | El Progreso

 

La nit dels fets «es va canviar de roba i va sortir»

El passat dilluns, TVE va fer pública la declaració judicial que va realitzar la dona de José Enrique Abuín 'El Chicle', gràcies a la qual es va poder saber que la dona no va tenir res a veure amb l'assassinat de Diana Quer. 

Rosario va assegurar que durant la nit dels fets, el seu marit va marxar de casa quan ja se n'havien anat tots a dormir. «Es va canviar de roba i va sortir», relatava davant del jutge de Ribeira, que va decidir no acabar-la imputant després d'escoltar les respostes que va donar la dona durant l'interrogatori.

La va estrangular de forma «involuntària»

En la seva primera declaració davant del jutge, José Enrique Abuín va admetre que «va estrangular» a la jove madrilenya Diana Quer, encara que va al·legar que ho va fer de forma «involuntària».

Imagen de una de las manifestaciones que se ha llevado a cabo en España.
Imatge d'una de les manifestacions que s'ha dut a terme a Espanya. | la Sexta

 

Manifestacions en favor de la presó permanent revisable

Familiars d'alguns dels menors assassinats a Espanya com els pares de Diana Quer, de Marta del Castillo, de Mari Luz Cortés, la mare de Ruth i José, la mare de Sandra Palo, i familiars dels assassinats en el doble crim d'Almonte han participat en una manifestació que s'ha dut a terme a Huelva.

Una manifestació en record dels joves assassinats que també s'ha celebrat paral·lelament en una dotzena de ciutats de tot Espanya. Totes començades amb un minut de silenci en la seva memòria i amb una petició molt clara: que continuï la presó permanent revisable.


Comentaris

envia el comentari