Una dona denuncia l'assetjament d'un home mentre feia nudisme a Tarragona

Els fets es van produir el passat divendres

La Cala Fonda és una platja nudista del terme municipal de Tarragona. | Cedida

Una dona ha denunciat haver patit l'assetjament d'un home a la Cala Fonda de Tarragona, també coneguda com a Waikiki. Es tracta d'una platja nudista que es troba a la zona nord de la ciutat i els fets, que la noia ha explicat a Twitter, es remunten al passat divendres, dia 9 d'agost. 

Denuncia l'assetjament d'un home mentre feia nudisme

La jove ha denunciat que, mentre practicava nudisme en aquesta platja tarragonina, va patir l'assetjament d'un home. En diverses publicacions a les xarxes socials, ha explicat el tràngol i la por que li va provocar aquesta desagradable situació. Segons ha explicat, en arribar a la Cala Fonda de Tarragona, es va situar al seu darrere «un desconegut que m’ha estat repassant de dalt a baix». «Després m‘ha proposat anar a bucejar, ha insistitit i he dit que no», relata la jove.

Per allunyar-se de l'home, la noia va decidir Â«anar a les roques per fotografiar vegetació de roquissar marítim». La jove, «mig ajaguda» per fer les fotos, va veure com l'home li parlava des de darrere. Â«Sento el tio just darrere, m’espanto (no m'ho espero), em giro i me’l trobo a quatre pams meus i els dos nuus, clar. M’havia estat seguint. Aquí ja sento realment por. El tio em diu que si vull em pot fotografiar a mi, insisteix. Li dic que no, que no vull i marxo roques enllà», explica.

Segons el relat de la dona, l'home va seguir esperant-la i el va veure des de les roques mirant-la i somrient. Va ser llavors quan la jove va optar per agafar les seves coses i marxar de la platja. La por, però, es va allargar: per abandonar Cala Fonda cal prendre un sender i recórrer un bosc. Â«Faig el bosc amb la por de trobar-me el paio aquest pel bosc. Arribo bé i ho puc explicar», rebla la jove, que ho ha explicat a les xarxes perquè tothom prengui consciència.

«Hi haurà qui dirà que que feia sola en una platja i més nudista, que anava sense roba. Vull poder anar a la platja sola, vull poder anar-hi sense roba. No vull patir per si em violen en un bosc tornant de la platja. Vull que deixeu en pau les dones», acaba dient.


Comentaris

envia el comentari