Una dona denuncia dos mossos per agressió i insults a Badalona

Serà el jutge qui decideixi quina de les parts té raó

Dos agents dels Mossos d'Esquadra
La dona ha denunciat a dos agents dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Una dona ha denunciat dos Mossos d'Esquadra de Badalona per haver-la agredit el passat 11 d'abril al carrer Europa d'aquest municipi, segons la seva versió i tal com recull 'El Caso'. Els agents van identificar a la dona per advertir-la que seria sancionada perquè estava incomplint l'estat d'alarma vigent a causa del coronavirus, ja que estava al carrer parlant amb dues persones.

La dona va insultar als dos mossos i també a dos agents de la Guàrdia Urbana de Badalona. A més, va mossegar un dels policies motiu pel qual va acabar sent reduïda a terra i detinguda, ja que tampoc respectava les distàncies de seguretat que els agents reclamaven, segons avança el mitjà citat anteriorment. Finalment, la dona d'origen dominicà va ser posada en llibertat acusada d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i lesions lleus.

La dona va denunciar els dos agents

Per la seva part, la dona explica una versió completament diferent dels fets. Ella assenyala que va explicar als agents que treballava com a personal de neteja de l'hotel medicalitzat Catalonia Plaza quan els agents li van dir «Ets doctora o ets una puta?». En la denúncia que ha presentat assegura que li van arribar a dir: «tu ets un animal».

La dona reconeix haver insultat els agents dient-los «'gilipolles'» motiu pel qual aquests la van tirar a terra: «Se'm van llençar a sobre, em van posar el genoll al cap sense que jo mostrés resistència». Per aquest motiu la dona va denunciar els agents per un delicte de detenció il·legal i per lesions. Les dues denúncies interposades, la dels agents i la de la dona, estan en mans del jutge qui haurà de decidir quina de les parts té raó.


Comentaris

envia el comentari