Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona denuncia haver sigut agredida a Barcelona per portar un llaç groc

La dona caminava pel carrer quan un home va agredir-la de sobte
Un llaç groc deixat per ERC a un seient buit | Josep M. Llauradó

 

La Regina, una dona de 57 anys veïna del barri de les Corts, va ser agredida quan passejava pel carrer. Un home va llençar-la a terra quan caminava pel passatge de Xile, al barri de les Corts. Ella assegura que l'agressió va ser per dur un llaç groc enganxat a la seva roba, aixì ho explica a 'El món'.

 

«Es va fixar en el llaç groc i de cop em va agafar per les espatlles i em va empènyer amb força. Em va tirar a terra, a la part per on passen els cotxes i sense dir-me absolutament res, va seguir caminant», ha explicat la Regina.

Possible delicte d'odi

Regina va denunciar als Mossos d'Esquadra el succeït. Assegura que ella només es dirigia a fer un cafè amb una amiga quan els fets van passar. «Caminant per la vorera, vaig veure que un home, d'uns 40 anys, sense barba i amb roba fosca, venia en la meva direcció. En pocs segons se'm va plantar davant, perquè la vorera és estreta, i mirant-me amb una cara d'odi molt evident», això és el que explica que va passar just abans de l'agressió.

 

Va ser al dia següent, dissabte al matí, quan va acudir al metge pel mal que tenia a tot el cos. «El metge que em va atendre em va explicar que ja havia atès víctimes de l'1-O i que pensava que hi podia haver delicte d'odi, de manera que em va dir que remetria l'informe mèdic com un atestat als jutjats, i afegint que en ser una dona, hi pot haver violència masclista», afirma ella.

 

La denuncia als Mossos

Una de les coses que ella destaca que va passar-li quan va anar a denunciar els fets va ser que, tot i que ella va deixar clar que pensava que l'agressió havia estat en gran part per dur el llaç groc, l'agent que la redactava no ho va apuntar.

 

«Quan tenia l’informe de denúncia, vaig veure que no apareixia enlloc que jo duia un llaç groc, i vaig preguntar-li a la mossa per quina raó ho havia obviat, i li vaig demanar que modifiqués el text perquè jo li havia remarcat diverses vegades», explica la Regina.

Comentaris