Una dona denuncia una presumpta violació en ple carrer a Barcelona

M.S, de 60 anys, va ser víctima d'una agressió sexual en la nit del passat 23 de gener, al carrer de Dante Alighieri

Imatge de Google Street View del lloc on dos homes van violar a M.S a Barcelona
Els dos agressors van fugir en direcció rambla del Carmel | gsv

M.S, una dona barcelonina de 60 anys, ha denunciat una violació que va patir el passat 23 de gener, pocs minuts abans de la matinada del 24, al carrer de Dante Alighieri de Barcelona, via on resideix. Els fets van tenir lloc de camí al seu domicili, després de sortir de l'autobús que va agafar per tornar a casa des de l'hospital Clínic.

cat

Tal com inclou la denúncia, a la que ha tingut accés Catalunya Diari, en un moment donat un individu se li va acostar «amb la intenció de fer-li un petó a la boca». Ella el va rebutjar fent-li una empenta per a allunyar-lo. Ipso facto, un segon home, segurament amic de l'anterior, va colpejar-la al cap, deixant-la inconscient. En despertar, va observar que l'home que havia intentat fer-li un petó estava a sobre seu penetrant-la vaginalment. Poc després, l'amic va exclamar «vinga, marxem», i van fugir del lloc corrents en direcció rambla del Carmel.

Les descripcions dels presumptes agressors

Respecte a l'individu que la va colpejar, M.S assegura que es tracta d'un home d'uns 40 anys, 165 cm d'altura, de complexió gran, cabell rapat, morè de pell, i, possiblement —pel seu accent—, caribeny.

La descripció del segon home indica que té uns 30 anys, 180 cm d'altura, complexió prima, negre de pell, cabell fosc amb rastes, les dents marrons, «podrides», els ulls de color negre i, a més, anava vestit amb una jaqueta negra amb caputxa i amb una gorra negra amb les sigles 'NY' blanques. La denunciant assegura que seria capaç d'identificar-lo en cas de tornar a veure'l.

M.S, que demana difusió i col·laboració ciutadana per trobar els dos agressors, ha adjuntat un informe mèdic d'urgències de l'hospital Clínic de Barcelona als Mossos d'Esquadra i ha donat el seu consentiment perquè es reculli una mostra d'epiteli de la seva boca per a una possible comparativa de perfils d'ADN.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari