Una dona denuncia haver estat violada a Bellaterra, al Vallès

Els fets haurien passat al Camí Verd del Vallès, que va del Turó de Sant Pau fins a l’estació

Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

Una dona ha denunciat als Mossos d'Esquadra haver estat víctima d'una violació a Bellaterra. Segons la denunciant, els fets haurien passat el passat 27 de juliol cap a la una del migdia al Camí Verd del Vallès, que va del turó de Sant Pau fins a l'estació de trens. No obstant això, no ha estat fins aquest dimarts, 2 d'octubre, que s'ha atrevit a denunciar-ho a la policia.

La dona, que és una treballadora d'una empresa de serveis, s'encarrega de la neteja d'una casa de Bellaterra i en el moment de la presumpta violació tornava de treballar. Cal destacar que el Camí Verd és una ruta molt transitada per estudiants, nens, treballadors o persones que aprofiten per fer esport.

Alarma entre la població

Precisament el fet de ser molt freqüentada ha fet que al conèixer-se la notícia s'hagi aixecat alarma entre la població de Bellaterra. No obstant això, al principi ningú la va creure: «Estic dolguda i afectada perquè en un principi veïns i institucions posessin en dubte a aquesta persona», lamenta.

I és que en un primer moment, en lloc de denunciar-ho als cossos de seguretat, va donar l'alarma als veïns a través d'un grup de WhatsApp: «Estava desesperada, no sabia què fer i ho vaig posar allà perquè ningú m'havia trucat per saber com estava evolucionant el cas». Ara, però, la denúncia ja ha estat presentada als Mossos, que es troben investigant aquesta presumpta violació.

Imatge del Camí Verd del Vallès
Imatge del Camí Verd del Vallès | Cedida

Absolen un pare d'agredir sexualment la seva filla menor a Girona

La setmana passada, l'Audiència de Girona va absoldre un pare que estava acusat d'haver agredit sexualment i de forma reiterada la seva filla menor d'edat. Segons el tribunal, en les declaracions de la suposada víctima i hi havia dubtes «seriosos i raonables». Per aquest motiu, van considerar que «no ha quedat acreditat que l'acusat hagi realitzat actes de contingut sexual amb la seva filla». Cal destacar que l'home ja havia estat condemnat a presó anteriorment per haver violat una altra filla i deixar-la embarassada quatre vegades.


Comentaris

envia el comentari