Una dona estafa una mare i la seva filla, amb discapacitat, al Baix Ebre

Va acabar detinguda pels Mossos el passat 16 de gener

Els Mossos d'Esquadra van detenir a una dona com a presumpta autora d'un delicte d'estafa a una mare i una filla a la ciutat de Tortosa. Segons informa el cos policial català, la detinguda va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera de ser citada per l'autoritat judicial. L'autora dels fets és una dona de 32 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Tortosa.

Cinc any estafant a la família

La detinguda hauria estafat presumptament durant cinc anys, 61.820 euros a la mare i 1.500 euros a la filla, totes dues amb discapacitat intel·lectual. La dona va convèncer a les víctimes que li lliuressin les dues llibretes bancàries a través «d'una suposada advocada» que havia d'encarregar-se de gestionar els deutes que havien contret. Durant aquest temps, la detinguda ha disposat de diners que mare i filla aconseguien amb diverses feines i prestacions.

A més a més, va limitar a les víctimes la disposició de diners setmanals que havíem de fer front a les despeses familiars amb 15 i 30 euros cada setmana. Les dones passaven moltes dificultats però l'arrestada les atemoria si intentaven fer consultes de l'estat dels seus comptes. Amenaçava a la mare de perdre la custòdia de la filla, en aquell moment menor d'edat, per la seva discapacitat intel·lectual.

Els deutes que havien adquirit segueixen vigents i se'ls reclama els corresponents interessos. La detinguda va quedar en llibertat després de declarar en seu policial a l'espera de ser citada per l'autoritat judicial.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari