La dona i la filla d''El Chicle' el visiten a la presó amb el cotxe que ell va utilitzar per desfer-se del cos de Diana Quer

Es tracta d'un Alfa Romeo de color gris, propietat de Rosario

'El Chicle' junto a su mujer y su hija
Imatge d'arxiu d''El Chicle' amb la seva dona i la seva filla. | El Progreso

La dona i la filla de José Enrique Abuín, més conegut com 'El Chicle', l'han anat a visitar a la presó amb el mateix cotxe que l'assassí confés de Diana Quer hauria utilitzat per desfer-se del cos sense vida de la jove. 

Segons apunten diversos mitjans, es tractaria d'un Alfa Romeo de color gris. Un vehicle de la propietat de Rosario, la dona d''El Chicle', el qual també s'hauria utilitzat el passat 24 i 25 de desembre, quan José Enrique va intentar emportar-se a dues noies al municipi de Boiro, a La Corunya. 

De fet, gràcies a la denúncia d'una d'elles, els investigadors que portaven el cas de Diana Quer, i que ja sospitaven d''El Chicle' com a sospitós del crim, van poder relacionar ambdós casos i procedir a la seva detenció.

'El Chicle' inculpa la seva dona en el crim de Diana Quer

Tanmateix, aquesta visita de Rosario i de la seva filla a la presó ha causat gran expectació, ja que s'ha produït poques setmanes després que l'assassí confés de Diana Quer inculpés la seva dona com a còmplice del crim a través d'una carta enviada als seus pares.

«També enteneu-me, no vull que Rosario passi per això. Per aquest motiu vaig dir que vaig ser jo sol i a ella li vaig dir que digués que no venia amb mi. Deixeu-ho tot així. No li digueu res. Enteneu-me, jo l'estimo», escrivia.

Tanmateix, 'El Chicle' explica que la seva dona li havia dit que la seva relació s'havia acabat, escrivint les paraules exactes de Rosario: «Em va costar molt oblidar-te com a home, però no vull que tinguis cap esperança amb mi».

L'Audiència Provincial exculpa Rosario de l'assassinat de Diana Quer

No obstant això, i pocs dies després que s'infiltres la carta de José Enrique Abuín, l'Audiència Provincial de La Corunya va confirmar el sobreseïment provisional de la causa respecte a Rosario per l'assassinat de la jove Diana Quer. 

Així doncs, es va exculpar la dona d''El Chicle' en entendre que no hi havia «indicis racionals suficients» sobre la seva participació en l'assassinat de la jove.

No obstant això, cal tenir en compte que aquesta decisió es va dictar amb les dades que es tenien, fins al moment, i, per això, «no s'exclou que, si fos el cas, i  apareguessin nous elements que desvirtuïn les raons adduïdes, es pogués reobrir el procediment».  D'aquesta manera l'Audiència Provincial de la Corunya va desestimar el recurs presentat pels pares de Diana Quer perquè la dona tornés a ser imputada en el cas.

Imagen de Rosario junto a 'el Chicle'.
Imatge d'arxiu de Rosario i 'El Chicle'. | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari