Una dona ha resultat ferida per allau humana al Parlament

Molta tensió entre els Mossos i manifestants als accessos del Parlament

Una dona ha resultat ferida aquesta tarda de dimarts, 30 de gener, per allau humana al Parlament de Catalunya. I és que els manifestants que es trobaven als accessos del Parlament han trencat el cordó policial, tirant les tanques a terra i col·locant-se just davant dels Mossos, segons informa 'El Nacional'. 

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han carregat contra el grup de manifestants en defensa de la investidura de Carles Puigdemont que ha accedit al parc de la Ciutadella. 

Alguns mitjans apunten que desenes de persones han aconseguit entrar a les 18.00 hores d'aquesta tarda i altres han saltat les barreres del parc. 

Dues hores abans, a les 16.00 hores, un grup més gran de manifestants violentava les portes del recinte i, des de llavors, es trobava davant la cambra catalana, on hi havia un important cordó policial amb tanques i furgonetes policials. 

Ajornat el ple del Parlament

L'Assemblea Nacional Catalana ha publicat a Twitter un missatge en què asseguren que «el moviment per la Independència és sempre no violent» i afegeixen que «avui no hi haurà ple del Parlament, ha quedat ajornat». 

Així doncs, des de l'Assamblea també asseguren que «continuen treballant amb els partits polítics i la Presidència del Parlamentper tirar endavant la investidura, malgrat les amenaces». Finalment, demanen a la ciutadania que «s'eviti qualsevol enfrontament estèril». 


Comentaris

envia el comentari