IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una dona s'inventa un robatori violent al Maresme

Els Mossos d'Esquadra han traslladat el cas al jutjat com a denúncia falsa

El mosso es trobava fora de servei quan va veure com el detingut robava la bossa de mà d'una dona gran
Els Mossos han enxampat a una veïna d'Arenys de Mar mentint sobre un robatori violent | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han enxampat una veïna d’Arenys de Mar, al Maresme, que havia presentat una denúncia falsa, inventant-se un robatori violent. La dona havia denunciat que uns nois se li havien acostat quan caminava pel carrer i li havien estirat la bossa de mà amb força fins a llençar-la contra el terra. Segons el seu relat, es va resistir a deixar anar a la bossa i els nois li van colpejar la cara i van marxar del lloc.

Posteriorment, però, la dona va tornar a comissaria i va explicar que s’havia inventat els fets per amagar com s’havia fet realment el cop a la cara. Davant la situació, els mossos van traslladar el cas al jutjat de guàrdia com a denúncia falsa, tipificat com a delicte contra l’Administració de Justícia.

Desmantelles dues plantacions amb més de 4.000 plantes de marihuana a Mataró
Desmantelles dues plantacions amb més de 4.000 plantes de marihuana a Mataró, moltes d'elles per 'coffee shop' | CEDIDA

 

Quatre detinguts i 4.000 plantes de marihuana requisades 

La policia espanyola va desmantellar recentment, gràcies a la col·laboració ciutadana, dues plantacions de marihuana instal·lades en naus industrials a un polígon industrial de Mata-Rocafonda de Mataró. Les plantacions comptaven amb més de 4.000 plantes, gairebé 8.000 esqueixos, 69 plantes mare d'1,4 metres d'altura i 80 pots d'hormones d'arrelament, a més de les eines necessàries per als cultius.

Les instal·lacions tenien multitud de transformadors per a les làmpades, ventiladors, aparells d'aire condiciona, sistemes de reg, sacs de terra, sistema de filtratge d'ozó per evitar les olors i tot un sistema de control de temperatura, valorat amb més de 100.000 euros.

Les dues naus estaven distribuïdes de manera que una estava dedicada al cultiu, creixement d'esqueixos i plantes mare, i la segona als cabdells de marihuana. La producció rondaria els 500 quilosde manera que podria tenir un valor al voltant dels 400.000 euros. Els investigadors també van comprovar que les instal·lacions s'abastien amb electricitat obtinguda de manera fraudulenta.


Comentaris

envia el comentari