La dona de Jordi Magentí avala la seva innocència

Nancy Londoño ha declarat aquest dimecres al jutjat de Santa Coloma de Farners

Imatge de la filla de la dona de Magentí, la dona de Magentí i l'advocada de la defensa arribant als jutjats.
La filla de la dona de Magentí, la dona de Magentí i l'advocada de la defensa arribant als jutjats. | CatalunyaDiari.cat

La dona de Jordi Magentí, el principal sospitós del doble crim al Pantà de Susqueda, ha avalat aquest dimecres, 20 de juny, la innocència del seu homeNancy Londoño s’ha presentat aquest matí, juntament amb la seva filla, al jutjat de Santa Coloma de Farners, a la Selva, com a testimonis. 

Cal recordar que Londoño va marxar al seu país d’origen, Colòmbia, pocs dies després de la data de l'assassinat dels dos joves. No obstant això, el passat mes de maig, el fiscal que porta el cas, Víctor Pillado, va demanar interrogar la parella de Magentí.  

Nancy assegura que van estar junts en tot moment

Així doncs, la dona ha confirmat que l’endemà dels crims va anar al pantà amb el seu marit. No obstant això, Nancy assegura que van estar junts en tot moment, contràriament al que diuen els investigadors, els quals havien mantingut que Magentí hauria marxat tot sol del lloc on pescaven per aprofitar i amagar proves.

En aquest sentit, la dona de Magentí ha insistit en la innocència del principal sospitós del doble crim de Susqueda. Tanmateix, ha assegurat que mai li ha tingut por, tot i saber que anys enrere havia assassinat la seva primera dona, tal com informa ‘TV3’.

«Era una declaració que tant mare com filla sabien exactament el que havien de dir i no han sortit en cap moment del guió. Quan se'ls ha pressionat una mica han dit que no ho recordaven. I així contínuament», ha dit l’advocada de l’acusació particular, Maria Monguilod, a la sortida dels jutjats.

«Ha dit que no es va quedar sol. El que explica ella és que simplement entre ells dos hi ha una distància de 20 o 25 metres, però que en tot moment tenen imatge visual l'un de l'altre», relata l’advocada.

La dona de Magentí contradiu la versió dels investigadors

I és que cal recordar que els Mossos d’Esquadra apuntaven que durant aquesta estona en què Magentí s’hauria quedat sol, l’home hauria pogut amagar proves.

Per la seva banda, l’advocat de la defensa s’ha mostrat indignat perquè després de 4 mesos de presó, avui s’han portat a terme les primeres diligències, segons informa el citat mitjà. Finalment, des de la defensa s’ha assegurat que aquestes declaracions no tenen cap transcendència per aclarir el doble crim del pantà de Susqueda.


Comentaris

envia el comentari