rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona intenta fer-se una selfie a la banyera i mor electrocutada a Moscou

En tan sols un mes ha succeït el mateix en dos altres casos a Rússia
La dona va morir després que el mòbil li caigués a l'aigua | Cedida

Una dona de Moscou ha mort després de fer una acció que no devia pensar que acabaria resultant tan tràgica. Era mare de família i tenia 42 anys, va intentar fer-se una selfie amb el seu mòbil mentre estava dins la banyera de casa seva, però se li va escapar l'aparell dins l'aigua i es va electrocutar, segons han explicat diferents mitjans russos. 

Tres casos similars en molt poc temps

Va ser el seu fill qui es va alertar de què feia estona que la seva mare no donava senyals de vida, tot i que «podia passar-se hores donant-se un bany, amb un llibre, vi o espelmes», segons explica el mitjà 'Mash'. Donada la tardança, el noi va trencar la porta del lavabo per veure què passava i es va trobar amb la seva mare morta dins la banyera i amb el seu telèfon sobre el pit i connectat al corrent.


Aquesta situació no és l'única que s'ha viscut a Rússia recentment, ja que en tan sols un mes s'han donat tres casos similars. Dues persones més van perdre la vida electrocutades, en utilitzar una tauleta connectada a la xarxa elèctrica que els hi va caure de les mans, una era un jove de 17 anys i l'altre una noia de 12. Ambdós casos es van produir aquest mes de febrer. 

El mateix succeeix a França

No només s'han trobat amb casos així a Rússia, sinó que també a altres països com França, on una dona embarassada va morir de la mateixa manera, però en aquest cas per culpa d'un carregador de mòbil, a finals del 2017. La seva parella es va preocupar en veure que no responia a les trucades i, aleshores, va decidir trencar la porta del lavabo per poder accedir a l'interior i comprovar el seu estat.


Se la va trobar morta i els serveis d'emergència ja no van poder fer res per salvar-la perquè havia patit una aturada cardíaca. En conseqüència, el bebè que esperaven també va morir.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris