ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Busquen la parella d'una dona trobada morta a casa seva a Borriol, a Castelló

Se sospita que podria ser un acte de violència de gènere

Una dona de 35 anys ha estat trobada morta aquest divendres a la nit a casa seva a Borriol, a la província de Castelló. La família i amics de la dona es van començar a preocupar quan no van tenir notícies d'ella i van donar l'alerta a la policia local, que va descobrir el cos i va trucar a la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec de la investigació.

 

Just en aquell moment, els cossos policials van activar els protocols de violència de gènere i busquen a la parella de la dona morta, que ara mateix es troba en ubicació desconeguda, una dada que ha fet créixer les sospites que es pugui tractar d'un assassinat. A hores d'ara, la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló espera els resultats dels metges forenses per poder conèixer més detalls de la mort, uns anàlisis que arribaran aquest dilluns.

 

La Guàrdia Civil sospita de la parella

 

Fonts del cos han assegurat que les gestions realitzades podrien apuntar cap a la parella, però no faran cap declaració fins a conèixer l'autopsia. De moment, el cadàver ha estat traslladat a l'institut anatòmic forense.

 

 

Un fill mata la seva mare a Sils, a la comarca de la Selva

El divendres 31 d'agost, Catalunya es despertava amb la trista notícia de la mort d'una dona a la comarca de la Selva, a qui no veien els veïns des del mes de novembre. Tres dies després, el seu fill reconeixia haver-la matat ofegant-la. Aquell mateix divendres la policia no va poder trobar el fill, a qui apuntaven totes les sospites. Els Mossos el van localitzar el dilluns 3 de setembre a Maçanet.

La casa on els Mossos van trobar el cos de la dona de Sils | CatalunyaDiari.cat

 

De moment, els Mossos proven d'esbrinar si la mort es deu a la voluntat del fill de cobrar la pensió de viduïtat de la seva mare morta, un delicte d'estafa bancària. Els agents del cos policial català analitzaran si el detingut pot ser acusat d'un delicte d'omissió del deure d'auxili.